za xsaro
Videla sem, da si odgovarjala spodaj pri dr. Wohlamannu. Ker si že dala skozi terapijo boš gotovo razumela kar te bom vprašala. Gre za to, da sem jaz tudi končala s to terapijo prejšni mesec. Tudi jaz imam probleme na koži kot ti. Pri meni se delajo srbeči izpuščaji po obrazu, rokah,hrbtu. Rečeno je, da je potrebno nekaj mesecev da se stanje čisto uredi. Zdaj pa vprašanje (mogoče se tebi kaj več sanja o tem) Ali je normalno, da se izpuščaji ŠE VEDNO pojavljajo (mogoče v manjšem obsegu na vsake par dni) po opravljeni terapiji, kljub temu da sem bila na koncu testirana in je vse pokazalo, da je terapija uspela? Ali bi moralo kar naenkrat bit vse uredu? Ker ne vem zakaj, če je bila informacija alergena v terapiji sprejeta, koža še vedno tako odreagira kot pred terapijo?
Upam, da nisem preveč zapletla. Bi bila pa vesela, če bi opisala kako je bilo pri tebi.
To je bila zame tudi zadnja možnost, ki obstaja oz. jo poznam. Prej sem hodila na bioresonanco pa mi niso mogli pomagati.
Najlepša ti hvala za odgovor in držim pesti za vse nas, ki smo v taki neprijetni situaciji!
Pozdravljena!
Sicer nisem ta, ki jo to sprašuješ, pa vendar. Sama imam hčero, staro 3 leta. Ima podobne težave kot ti. Že od 8 meseca starosti ima srbeče izpuščaje predvsem po rokah. Roke si tako spraska, da je kar groza. Ne pomaga pa seveda čisto nič. Poizkusili smo vse mogoče, od diete, bioresonance ter sedaj nazadnje terapijo pri dr. Wohlmannu. Zaključili smo jo 7.2.2006. Zdi se mi, da je stanje sedaj še hujše. Izpuščaji se sedaj pojavljajo tudi po obrazu. Rečeno nam je bilo, da bo po treh mesecih boljše, vmes pa so lahko faze poslabšanj. Jaz moram reči, da mi to tudi ni čisto jasno. Pričakovala sem, da se bo stanje vsaj malo umirilo, ne pa še poslabšalo. Jaz jih bom danes poklicala in jih o tem povprašala. Drugače po smo po prvomajskih prazniki naročeni na pregled.
Upam, da se bo stanje kaj popravilo
Pozdravljena!
Tako jaz sem jih zdej uspela poklicati. Pravijo, da se hčerino telo čisti. Pri njej je alergija tako huda, da ni pričakovati tako hitrega izboljšanja. Dogovorili smo se, da v primeru, da drugi teden ne bo bolje se pridemo v soboto pokazati.
Upam in želim si, da bo bolje tako za nas kot za vse, tiste ki se z alergijami spopadate.
Lep pozdrav, Martina