Za vse,ki se želite prepričati u zvestobi partnerja…
Če ste v dvomih,kaj počne…kje je…bi ob priložnosti varal/a…ali se začel/a zapletati z neznanko/neznancem…če so vsi ti dvomi v vas in vam ne dajo miru,vam lahko pomagam.
Dokončno razčistite z dvomi in zaživite mirno življenje.
Preverite zvestobo in ljubezen,saj je to osnova za kvalitetno zvezo.
Ne zaslužite si nič manj,kot 100% resnico!
Kontakt in dodatna vprašanja: [email protected]
Tvoje delo je 100% brez trohice dvoma? ;)[/quote]
Če v to podvomiš, lahko v pravilnost česa drugega tudi; recimo v tole sklepanje zasebne detektivke;
Ko najameš zasebno detektivko TanjoBR, da razčistiš v z dvomi in preverjaš zvestobo in ljubezen, je s kvalitetno zvezo že zdavnaj konec. Najameš jo zato, da se prepričaš, da je nekvalitetne zveze res konec.
Če detektivi ne zanjo logično sklepati, jih ne najameš 🙂
Tvoje delo je 100% brez trohice dvoma? ;)[/quote]
Če v to podvomiš, lahko v pravilnost česa drugega tudi; recimo v tole sklepanje zasebne detektivke;
Ko najameš zasebno detektivko TanjoBR, da razčistiš v z dvomi in preverjaš zvestobo in ljubezen, je s kvalitetno zvezo že zdavnaj konec. Najameš jo zato, da se prepričaš, da je nekvalitetne zveze res konec.
Če detektivi ne zanjo logično sklepati, jih ne najameš :)[/quote]
S tem se zelo strinjam. 🙂
Nekateri pač kljub temu,da vedo v sebi,da nekaj ni O.K.,da jih razjeda dvom,pa ne morejo končati….rabijo samo nek materialni dokaz,da se lahko rešijo tega začaranega kroga in da dejansko uvidijo,brez kančka dvoma o tem da je mogoče to le v njihovi glavi,da je to čas za spremembe in da so žrtev prevare.
Marsikdo vztraja,ker upa,da si le domišlja. Mi smo tu,da se dokažejo stvari črno na belem. Človeku včasih to prinese mir in moč za naprej.
Je posredi tudi (nelegalno) prisluškovanje mobilnim številkam? 🙂
Se pa strinjam z zgornjimi komentarji. Ko dvomiš v partnerja, je tvoja zveza že šla po zlu. Škoda denarja za detektiva.
Tisti, ki mu to prinese mir v življenje, lahko to dela v nedogled.
Enkrat mi je ena razlagala kako je en tip, ki ga je spoznala na internetu, najel detektiva, da jo “kontrolira”. Je vsak dan stal na njenem parkingu in čakal, da pride iz službe. Ona pa je vzela dopust in ni šla en teden ven iz stanovanja. Pa še to samo zato, ker je mislila, da je posredi nekaj drugega in jo je bilo strah. Da te tako kontrolira tip, ki te hoče za punco, je pa bolano.
tole sem tudi jaz najprej pomislil… Pa pismenost je na podnu… TanjaBR daj probaj za ločili pritisniti presledek, bo veliko bolj berljivo, verjemi… (to te drugače naučijo že v OŠ).[/quote]
Ti veš, kaj je pismenost? To niso ločila in slovnica. In tudi ti delaš napake v pisanju, Aja, ti jih lahko delaš, ker se ne promoviraš…