Za uredništvo MON-a- predlog za združitev forumov Klimakterij in BH
Živjo,
takot kot sem si mislila, imajo ženske problem s postavljanjem vprašanj glede težav v klimakteriju v povezavi z zdravljenjem z bioidentičnimi hormoni. Ker gre za dva foruma, ki pa sta močno povezana, se ženske ne znajdejo in ne uporabljajo iskalnika. Tako še vedno večina postavlja vprašanja glede zdravljenja težav menopauze z bioidentičnimi hormoni na forumu Klimakterij. Sama sem jih že parkrat usmerila na novi forum, kjer je moderator zdravnica, vendar še vedno vsaka nova postavi vprašanje na forum Klimakterij. Glede na to, da so se do sedaj postavljena vprašanja pretežno nanašala na težave v menopauzi, sklepam, da ta forum obiskujejo pretežno te ženske. Zato bi bilo smiselno združiti oba foruma v enega in ga poimenovati z obema imenoma- KLIMAKTERIJ-BIOIDENTIČNI HORMONI, da bi iskalnik na obe besedi vrgel kot rezultat ta forum.
Toliko v razmislek, ker mislim, da bi mnogim olajšali iskanje.
Lep pozdrav vsem,
Jerneja
Pozdravljeni gospa Jerneja!
Všeč mi je vaša odločnost in prizadevnost. Mislim, da nam je lepo na BH forumu takšnem kot je-o bioidentičnih hormonih. Za vse nas je boljše, če slišimo več različnih strokovnjakov. Prednost današnjega časa je tudi v tem, da je informacija bolj dostopna kot včasih. Konkurenca mnenj nas osvobaja monopola enoumja.
Hvala, ker ste moja bralka in s tem sodelavka!
Lep pozdrav, Sabina Senčar
Pa še kako nam je lepo, kar kaže tudi plaz vprašanj, ki se je usul na ta forum in sicer v zelo kratkem času od njegovega nastanka. Ker na forumu Klimakterij sploh ne odgovarja več zdravnik, ker se je na njemu pač govorilo samo še o bioidentičnih hormonih, zdravljenja z njimi pa moderator zdravnik pač ne pozna, kar je odkrito priznal, sem mislila, da bi se ženske lažje znašle, če bi se foruma združila. Ker pa smo že po naravi bolj znajdljive, bo počasi tudi tale forum postal tako znan, da ga bodo našle tudi tiste manj vešče.
Naj torej živi informiranost, skupaj smo močnejše in se ne damo. Upam le, da vam ne bomo dale preveč dela, da bi prehitro obupali. Torej še enkrat hvala, da ste tu in nam pomagate.
Če nisem preveč radovedna, bi vas vprašala, ali še vedno jemljete pacientke na socialno zavarovanje ali pa samo samoplačniško. Prav tako me zanima, če opravljate tudi operativne posege. Torej kako postati vaša pacientka in kako fizično izgleda prenašanje zdravniškega kartona od enega do drugega zdravnika. Želim si namreč, da bi imela takega ginekologa, kot ste vi.
Lep večerni pozdrav od Jerneje
Pozdravljeni gospa Jerneja!
Zelo ste prijazni in brez skrbi, ne bom obupala. V veselje mi je, ker skupaj oblikujemo tale forum, vi ravno tako kot jaz.
Nasmejala sem se, ko ste me vprašali, če jemljem pacientke na sociano zavarovanje. Zaenkrat delam samo na Ginekološki kliniki in nikjer drugje. Sem državni uslužbenec. Tudi operiram, to je velik del mojega poklica. Zato imam ambulanto bolj redko, morda tri do štiri dni na mesec.
Hvala vam, da tako prijazno z mano oblikujete tale forum.
Lahko me obiščete tudi v ambulanti na kliniki, za vse ostale formalnosti se boste odločali kasneje.
Lep pozdrav, Sabina Senčar.