Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija za tincci

za tincci

Tincci, živjo! Pišem iz službe.
Matični mleček naša dobro prenaša, ga obožuje. Baje je eliksir življenja. Jemljejo ga ljudje po kemoterapijah, ker naj bi obnavljal celice, krepil imunski sistem. Ima vse, kar ne dobimo zaradi prehrane. Zame je trpkega okusa, naša bi vsega pojedla naenkrat. Daje se 1 x dnevno po zobotrebčevo konico, jaz ji dam konico plastične žličke, ker se s kovino ne sme dajati. To pomeni najmanj 10 xna doza. Tudi sama ga zaužijem.
Sodelavka, ki mi ga dostavi, mi prinaša gozdni med, je pa tako dobra, da od čebelarja iz sosednje vasi prinese tudi matični mleček. Ta je bistveno cenejši kot iz BTC. Tam za 23 ml daš 19 evrov, za 35 g (to je 2x več) pa sem dala 14. Ta čebelar se ukvarja samo s tem. Tako da mi ga bo jeseni dal zamrznit, ko ga bom potrebovala, mi ga bo dal.
Sedaj sem dobila svežega. Ta se mora hraniti v hladilniku. Če želiš, sodelavki naročim še zate, potem pa se kje na pol poti dobiva ali pridete v Žiri k sorodnikom na obisk?
Bova že ugotovili najboljši način. Sicer pa doma neta pred sredino naslednjega tedna ne bom imela, tako da samo iz službe ali pa me pokliči.
Hčerkica se naj čipmprej pozdravi.

Dej mi naroči še zame prosim, pa mi ga magar po pošti pošlji na moje stroške. A so kaka navodila zraven? Zdaj smo 3 tedne frej in gremo na morje, potem pa spet služba na polno in dvomim, da bomo hodili v Žiri kmalu. Ti bom sporočila naslov na mejl, da se ne bova kle dopisovale.

Kakšna reakcija po žrebetu?

Odpade na elektronsko pošto, ker mi ne dela doma net. Po pošti nemogoče, ker mora biti na hladnem.
Vem, da greste, ker imaš nekaj 6.6., ampak tu ni mesto za to. ali bi ti bilo pretežko priti v Škofjo Loko? Pelješ se po Celovški, čez Medno, Medvode, jaz te lahko počakam na odcepu za ŠL, to je iz Medvod ven.
Lahko kadarkoli, tam te lahko počakam ob 11. ali ob sredah ob 13. uri. 35 g stane 14 evrov, lahko ga takoj dobiš, ker ga imam doma.
Naša ne uživa mesa, ne zelenjave, tako da ji ga še nisem dala.
Nalepotiči se, da bo b. m. dol padel!
lp

se bova zmenle čez 3 tedne, ko pridemo z morja, ok? joj, ne govor, čist sm še neurejena:)))

Tincci, velja. Upam, da bo vreme lepo ali vsaj brez dežja.

New Report

Close