Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Za Tanč

Za Tanč

Tudi jaz imam prošnjo. Več kot desetletje imam težave s črevesjem (neredno odvajanje, driske,napenjanje) občasne bolečina v želodcu (nekajkrat bila na gastroskopija-vse OK, sam sanirana vnetja je pisalo) tudi na kolonoskopiji sem bila, pri hrani pazim, saj vem kaj mi najbolj škodi, samo včasih več ne vem kaj naj jem.Tudi ko sem imela kakšen dan post in sem samo pila, so me mučili vetrovi, to je včasih prav neznosno, posebno kadar sm cel dan v službi komaj vzdržim pa še kot nosečnica pridem domov. Sem nevrotski tip, taka nemirna, pa brez obstanka pogosto. lepo prosim nasvet. Hvala

Čisto iz uradnega dela medicine. ne vem, kaj bi vam odgovorila. Opravili ste vrsto preiskav, ki pa niso odkrile vzroka. Včasih pač napišemo diagnozo vzdržaljivo črevo in potem … pacient nima nič od tega. Še vedno ima enake težave.

Zdaj pa čisto drugače: mi smo težave z napenjanjem, napetostjo po jedi in odvajanjem rešili z Montignacovo metodo. Nikoli nismo več “napihnjeni”, redno gremo na blato, nič nas več ne tišči. Skratka, super. Glede na to, da lahko jeste vse, samo skupaj ne, je verjetno primerna tudi za nosečnico. Bi bilo potrebno preveriti, nisem sigurna.

lp
Tanč

Razdražljiva , javi mi se na mail. Morda bova našle rešitev za tvoje težave.

New Report

Close