Za TAN!!!
Najprej sem imela raka na maternici.Potem so me obsevali in mi pri tem tudi dobesedno skurili črevo.Šele po mukah dveh let so me pripeljali v bolnico Petra Držaja pa takoj na operacijsko mizo.čeprav so rekli da ne vejo kaj mi je.Pa so me razrezali od želodca pa do konca črevesja.no tam so videli da sem čist gnila.odrezali so mi 12cm črevesja in mi naredili stomo.No to so mi potem v roku 14dni odstranili tako da naj bi črevesje delalo samo.Toda po operaciji ni bilo nikoli več tako kot je bilo.
lp,manca
Moj mail je [email protected]…
se opravičujem, ker sem kar tako “skočila” vmes! Tudi sama imam hemeroide (od poroda), vleče se vse skupaj že skoraj pol leta, tudi karvavim…no jaz sem pa nabavila kremo Hadensa, dobi se v Avstriji, narejena je na osnovi zelišč, “košta” 4 eur..meni krema zelo pomaga, hladi in že kar nekaj časa ne krvavim..
moraš pa predvsem merkat na prehrano, da bo blato mehko, da se ne napenjaš preveč, meni so pomagale suhe slive namočene čez noč ali pa laneno semo v jogurtu..pomaga mi tudi, ko grem na blato, da se nagnem čisto naprej in se držim kolen, tako je manj napenjanja..
upam, da sem kaj pomagala..
lp D.
Prebrala sem vse vajine maile, ker imam občasno podobne težave kot vidve.
Kupila sem si kremo Modolex, pa ne pomaga kaj veliko, vsaj meni ne, čeprav je namenjena reševanju takih problemov. Zdravnico mi je nato svetovala redno uporabo navadnega hladilnega mazila za otroke ( kupljenega in pripravljenegav lekarni), po potrebi se umiješ in lepo namažeš in to redno!!, zvedela pa sem tudi, da v Tržiču , pri gostišči Smuk v Retnjah gostilničarejev oče izdeluje razne zeliščne pripravke – tudi kremo za hemoroide. Kupila sem jo in odkar se z njo dokaj redno mažem (saj vesta, če se izboljša pozabiš), nimam več takih problemov. Če nista z Gorenjske poiščita v tel. imeniku in povprašajta po mazilu. Mislim, da cena ni pretirana tam med 2-3000 Sit.
Hvala reza bom poklicala in upam da mi bodo dostavili.
Samo eno vprašanje ali te je kaj pekla ta krama?
Mene namrač tudi otroško hladilno mazilo peče tako da se bojim da bi me tudi ta zeliščni zvarek.
Edino kar prenašam je bil en ognjič ki mi ga je zmanjkalo v lekarni pa imajo čisto drugega in vsebuje alkohol zato peče in prenašam še bephanten mazilo. Vse ostalo je za znoret.