Za TAN!!!
Ja, tudi jaz imam take težave. Ko grem na blato, me zelo peče…in krvavim. Prav boli me, tako da me je včasih strah sploh it na wc. Čutim, kot da bi imela ranico, ki bi se odprla vedno, ko grem na blato. Ne vem, če so to hemeroidi. Imela pa sem jih že in to zelooo hude…boleče. Včasih me res tudi zvija v trebuhi, napenja… Ma prav tako hudo, da imam občutek, da bom padla v nezavest. To se mi je dvakrat zgodilo. Kaj misliš, da je to???
Kakšne težave imaš ti? Krvaviš, boli? Napiši mi…
Cao… Tanja
Ja tudi jaz krvavim in me zvija v trebuhu in tud jaz se bojim wc. Ko končam pa me zelo peče in potem ko se uležem se čez čas umiri. Ko se mi je to pred 5 tedni začelo dogajati pa me sploh ni nihalo boleti ampak me je skoraj cel dan bolela danka tako da sem jedla tablete, sedaj pa imam svečke in mi je malenkost bolje. Danka me sedaj boli samo spodaj prej pa me je še pri trtici kot da imam en velik hemeroid ali kaj podobnega vendar me tam ne boli več. Po moje so hemeroidi pri obeh vendar je tudi mene strah tako kot tebe. Jaz že ne grem na pregled ker se ga bojim. Kakšne si imela pa prej? Praviš hude, kako hude? Ali se ti težko izprazniš kljub temu da blato ni čisto trdo? Kot da je neka ovira?
Lp, Manca
Jaz imam tudi na danki kot en izrastek…hemeroid. To me včasih boli več včasih pa manj. Opazila sem tudi, da je dosti odvosno tudi kaj jem…če je hrana suha, tekoča, zdrava, manj zdrava, pa tudi od količine tekočine. Opazila sem, da se mi je prebava zelo poslabšala. Včasih sem šla na wc po vsakem obroku, zdaj pa 1x na dan…včasih še to težko ali pa tudi to ne. Takrat si pomagam z lanenim semenom, Donatom in Verolax tabletami.
Pa krvavim kar precej…
Kakšno prebavo imaš ti, redno? Jaz se tudi fulll bojim k zdravniku… Smo iste, očitno.
Napiši mi še kaj…
Jaz sem imela eno hudo črevsno operacijo in takoj po njej sem šla tudi po 20 na wc (driska) kar je bilo za razmere po operaciji normalno in po tolkih odvajanjih sem dobila hemeroide vsaj upam da je to. Najprej so mi bruhnili dvakrat na leto ven vendar nikoli v tako hudi obliki. Po navadi me je samo peklo sedaj pa me tudi boli. Ko grem na potrebo se kar mučim kot da ne morem spodnjega dela danke odpreti kot da jo kar naprej skupaj tiščim. Po operaciji so mi predpisali tablete za zapiranje ( doživljensko) in tudi to kadar se razburim imam še vedno bolj tekoče kadar vse v glavi štima pa enkrat do dvakrat na dan srednje trdo nikoli full trdo. Prebava je moja torej hitra. Bila pa sem pri bioenergtiku in od njega naprej imam tako intenzivne težave, verjetno je sprožil ta del in so zato stranski učinki. Pred obiskom sem bila kar ok. Boli me sedaj samo še pri izhodu in tudi peče me tam in zakrvavim.
Pa ti??
Sem se pa javila na ta email ([email protected])
andreji in se bo z mojo hčero dobila v nedeljo v lj in ji bo ona povedala kako in kaj jesti tako da če te zanima in če imaš čas lahko prideš še ti. Prinesla pa ji bo tudi gradivo kaj vse človek potrebuje za črevesje da se izogne hemeroidom in bolečinam. Vabljena tudi ti.
Kaj praviš??
Pozdravljena…
Se opravičujem, ker se komaj danes javljam. Včeraj sem po službi imela predavanja v Ljubljani in sem pozno prišl domov. Tudi danes jih imam. Stara sem 29, doma iz Kopra.
Hvala za povabilo za jutri. Sem precej na tesnem s časom. Mi boš lahko ti napisala kar bo tvoja hči izvedela? Za gradivo pa se tudi priporočam.
Zaenkrat toliko, več popoldan. Lep dan… Tanja
tudi jaz imam probleme s hemeroidi in povem vam, da izdelki, ki jih je omenila mojca 3 pomagajo, upam, da jih je manca uporabljala dovolj vztrajno, njihov deo intim je potrebno probati in že pri umivanmju čutite občutno razliko, ni vseeno kakšne izdelke uporabljamo za naše telo. meni je ginekologinja svetovala naj izbiram izdelke zase dobre kvalitete in ne najcenejših. sicer pa si lahko tudi na strani starši staršem preberete veliko o teh težavah
Prijatelj, ki je imel hemeroide je odšel k zdravniku, kjer so mu dali nekaj za mazat – žal ni pomagalo.
Nato pa mu je nekdo svetoval, da naj se maže s šentjanževim oljem. Pomagalo je.
Če imate možnost dobiti šentjanževo olje, poskusite.
p.s. Naj vam ne bo nerodno. Če se stvari ne umirijo, pa vseeno k zdravniku. Zato tam so, da pomagajo.
Evo me! Že dolgo nisem bila na netu zato ti nisem mogla odpisat. Mislim da te izdelki še niso zame ker imam preveč porušen sistem črevesja zaradi operacije drugače pa so mi bili všeč. Za kaj več pa lahko tudi njej pošlješ mail in ti bo vse odgovorila, je zelo prijazna ženska in sve ti razloži četudi se ne odločiš za to ti svetuje kaj jesti itd…, tako brezsebično. Meni je danes sicer malce bolje.
Aleša tebi pa hvala za nasvet za šentjanževo olje vendar mi ni jasno kje naj ga kupim, bom pa se vseeno malce pozanimala. Kar pa se tiče zdravnikov pa meni osebno ni nerodno ampak me je strah in bojim se jih ker sem mela že praveč opravka z njimi pa pa nočem več
Tan kako pa je kaj s tabo? Je kaj novega? Ej ali imaš kdaj rjavo rdečo sluz?