Najdi forum

za Spominčico

Živjo! Sem ti obljubila, da se javim po pregledu glede posteljice. Nič kaj dosti nisem zvedela, ker imam UZ šele sedemnajstega, zdaj me je samo pretipala. Pa moja G je tako redkobesedna včasih, da sem komaj izvlekla iz nje vsaj to, da se lahko normalno gibam in hodim, ampak le po ravnem.
Ne vem. Zaenkrat mi piše v knjižici, da sega posteljica do NMU. Kaj pa tebi? Kako se sicer počutiš? Si zvedela še kaj novega?

lp

Pozdravček!

Tudi sama imam strašno redkobesednega gin. , tako da se moram za večino stvari pozanimati sama.
Počutje samo, pa te dneve ni ravno vredu.Pogosto me kar močno boli v sp. delu trebuha, niso krči ampak neka konstantna bolečina. Ko sem omenila gin. je rekel, da to ni od posteljice, ampak da se najbrž širi maternica. Pozorna moram biti na kakšen izcedek in seveda krvavitev- tega pa hvala bogu ni. Ne vem no. Včeraj me je bolelo od 9 zjutraj pa do 7 zvečer in ko sem prišla iz službe domov , ni pomagalo ne ležanje ne nič. No ob 7 zvečer pa je vse skupaj enostavno prenehalo kot se je tudi začelo. Bila sem ful prestrašena in ravno, ko sem se odločila, da me opelje v bolnico vse mine.
Drugače pa imam iste prepovedi, čimmanj naporov, nobenega skakanja tekanja in saveda sexa. Kolikor se da se seveda vsega držim, samo brez naporov ravno ne gre, ker služba še vedno traja 8 ur.
In ti ? Kako se pa ti počutiš?
Drži se in čimboljši rezultat na UZ ti želim.

Mene pa ves čas boli sramna kost: pravzaprav že kar nekaj časa, tako da prav težko hodim včasih. Najtežje pa se mi je obračat v postelji ali stopit ven iz avta. Zdaj pa so mi še noge začele otekat. Pa pravijo, pojdi ležat in dvigni noge. A kaj, ko pa je – kot praviš sama – tu še vedno služba. Jaz sicer delam doma, ampak sem ves čas pred kompjuterjem in zaradi narave mojega dela zelo veliko presedim. In tako bo še do konca meseca.

A si mogoče dr. Pušenjaka kaj vprašala za svoje bolečine? Mene je zadnjič kar potolažil, ker me je zdravnica malo okregala, češ da sem se v zadnjem mesecu preveč zredila, pa mi je rekel, da je lahko za to res kar precej razlogov.
V vsakem primeru upam, da bodo bolečine čimprej minile. Se ti bom še javila, ko bo UZ.

Drži se! Se ‘bereva’.

New Report

Close