Najdi forum

Vprašanje za punce! Vam so všeč in bolj privlačni pošteni, romantični, pozorni itd.. fantje ali bolj babjaki. Fantje kateri menjavajo punce zelo pogosto in so tako rakoč pravi frajerji..

vsekakor tisti romantični, pozorni, nežni….sploh, če dajejo vtis, da ne žicajo kar vsako drugo…

se strinjam!!!!!

Lepa dekleta ljubijo barabe.

Vse punce govorijo, da je pomembno da je fant nezen, romanticen, pozoren.. bla, bla, bla… Ampak take fante ne opazis, ker so bolj mirni in se ne bahajo okrog, niso najbolj glasni. Najprej opazijo tiste ‘sefe’, ‘carje’ in ne vem kaksne vazice, ki se kazejo in napihujejo naokrog. In potem ko so z njimi, so tud one pomembne in v srediscu pozornosti itd.
Ampak ko puberteta mine, potem ne padajo vec na taksne. Razen ce so materialistke, potem jim je pa itak vedno vseen kaksen je tip, samo da ima zlato Evrocard.
Ves kaj je najvecji problem, da so tisti dobri fantje ponavadi zelo sramezljivi, se ne upajo sploh pribljizat punci in so ponavadi v vezi navadne copate.

no-pravijo sto ljudi, sto čudi..jaz sem povedala le svoje mnenje in ko sem rekla, da je pomembno, da je fant nežen, romantičen..itd…sem tako mislila..meni padejo v oči zmeraj tisti, ki so nekako bolj mirni, ki se držijo bolj v ozadju…skratka “copate” po Tanjino….pa nisem najstnica, poročena s tipom, ki ni nikoli izstopal, pa seveda nikakor ni copata…je pa sigurno res, da velik punc pada na tipe, ki imajo kaj pod palcem, ki so v družbi glavni..itd…pač-xx kakršen koli si, se najdejo take, ki si jim všeč…..

Točno tako, to je najboljši odgovor. Bravo.

Materialno stanje JE pomembno. Zlata Eurocard je statusni simbol in ekvivalent širokoplečatemu mladcu v prazgodovini, ki je njegovi “ženski” zagotavljal soliden ulov in dovolj hrane za njune otroke… in ni čudno, da se nekatere ulovijo tudi na to.. ;)))) Seveda pa je danes življenje v tem smislu lažje in VSI lahko kolikor toliko preživimo svoje otroke…

Dobri fantje NISO sramežljivi. So samozavestni, uspešni, vedo za kaj se gre, vendar kljub temu niso barabe. Predvsem so pa čustveno zreli. Verjamem, da je na splošno za nekatere dame boljše če lahko primožijo sramežljivega pridnega gospoda, ki bo vse UBOGAL vendar se moramo po mojem vsi truditi, da solidno napredujemo v osebnostnem razvoju in potem poročimo nekoga, ki nam je v stopnji tega razvoja približno enak, taka zveza je lahko bolj naporna, več je treba delati na njej, morda celo ni tako varna, vendar prinaša večja zadovoljstva, kot je enostavna prevlada zajebane žene nad sramežljivim možičkom, ki ga po metodi korenčka in palice vodi skozi življenje…

Seveda obstaja tudi obrnjena plat mačistnih diktatorjev in sramežljivih trpečih gospodinj…

Na žalost pa je vse to res…..

Tako, to je odgovor!!!! Dodal bi samo, da so nekateri “dobri” fantje-copate res taki, brez svoje hrbtenice, sramežljivi, popustljivi in pravi plen za punce, ki v zvezi želijo imeti gl. besedo in si jih podrejati. Taki fantje so povečini nevrotični mamini sinčki in rabijo po mamici spet rokico da jih vodi. Obstajamo pa tudi dobri fantje, ki imamo velik prag potrpežljivosti, čustveno in mentalno zrelost, ki ne glede na ljubezen do partnerke postavimo stvari na svoje mesto, se ne odrečemo svojemu delu osebne svobode in smo tudi sposobni stvari videti dokaj objektivno oz. prekiniti zvezo, ko nas ta več ne osrečuje, oz. nam ne nudi več “tistega” (razlogov je lahko x), ker le to je osnovni smisel neke zveze, poleg obojestranske ljubezni seveda. Enako pričakujemo tudi od svoje partnerke.

xx:——–Fantje kateri menjavajo punce zelo pogosto in so tako rakoč pravi frajerji

Mi lahko razložiš zakaj so to pravi frajerji? Ker pogosto menjavajo punce?

Zanimiva odgovora, ni kaj! Morda bi dodal še tole, da biti pozoren, nevsiljiv
in vljuden moški/fant hkrati seveda še ne pomeni nujno biti copata….Copata
pomeni zame človeka, ki mu manjka samozavesti in ni prepričan vase, ki
je na nek način ” sam sebi nesreča “.

Zlati Eurocard ?? He, zanimivo, ni kaj! Kolikor vem, ga v nekaterih slovenskih
bankah niti ni težko dobiti, pa še ogromnega limita zraven (skoraj milijon SIT)
ob plači kakih 220 jurjev – zato – Materialistke, previdno !

Sam sicer nimam zlate kartice, imam pa kartico ene zelo solidne tuje banke –
izgleda, da se bom moral ob naslednjem plačevanju z njo v kakem lokalu
potruditi, da bodo to vsi opazili….

Frajerji so zato, ker majo jajca, da dobijo vse kar hočjo…

Babjaki – nikakor
Fantje, ki pogosto menjano dekleta niso nikakršni frajerji.

Všeč so mi pošteni, odkriti, prijazni, nežni,……………………

Morda res, vendar dobijo “vse, kar hocejo” v glavnem le od ene vrste
žensk….

Pa se eno vprasanje: a ni v bistvu mnogo vecji frajer tisti, ki je veliko
dosegel s svojim delom, s svojo glavo oz. rokami, pa se tudi zaveda,
kako tezko je uspeti in se zato ne napihuje kar vse povprek ?

Kot sem ob neki priloznosti ze napisal, saj veste – prazen sod ima
mocan glas….

Jst ne bom lagala…nevem zakaj ampak vedno padem na tipa ki nekak izstopa iz druzbe…vedno je v srediscu pozornosti, obdan s frendi itd…Barabe :))) Sej na zacetku je se nekak zanimiv, sam scasoma prides do tocke, ko te taki ne privlacjo vec…, da so taki tipi sam za avanturce… Men bi bla najbl vsec mesanca babjeka in tistga postenga, simpaticnega, romanticnega… Sigurn mi pa ni vsec tip, ki nikol ne prevzame iniciative in je vedno v senci zenske…Sam jst pravm smo se mladi, za resnega in postenga bo ze se cas…navsezadnje bomo s takim preziveli celo zivljenje..In kdaj se bos znorel, ce ne zdej???? Ampak vseen, punce in fantje ki ze zdej najdete sorodno dusico…pazte nanjo/ga ker take osebe ni za vsakim vogalom!!!

se tut strinjam!

Najboljša kombinacija je “macho” ob katerem se ženska lahko počuti samozavestna in Ženska v pravem pomenu besede, pod tem pa se mora skrivati nežna osebnost pripravljena nuditi ljubezen in spoštovanje.

Ne dobijo – ker vedno nekaj iščejo. Zakaj pa pol menjavajo punce ko gate 😉

Ce si maco pravi me…….!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close