Najdi forum

Za ne verjeti………

Kot v naslovu……..

Mam eno ženskico za se pocrtat..tako in dugače. Ker ne čutim neke strašne kemije nisem za zakonski jarem z njo. Pač dobra frendica, ko rabiva se dobiva.

In ene tri mesece nazaj mi nekaj omeni…pač družino, skupno življenje….Kot sem rekel, nisem še zrel za to in nimam namena delati v tej smeri.

Vedno sem skrbel za kondom-da me ne bi ujela na otroke…. Jih mam strešno rad ampak še nisem zrel.

In kaj ugotovim? Da tistih kondomov, poln mojega semena, ki sem jih vrgel v koš ni več tam. Pa sem se včeraj, ko sva končala grem kao pod tuš in nenadoma skočim ven iz kopalnice. Me je kr šok!!

Molzla je tist moj kondom v svojo češplo………..

Ni fer da me je skušala takole okoli prinesti!!

In ko sem skočil v lekarno po tabletko jo ni hotela vzeti!
Pismu, kaj zdaj??

tehnični namen, za kar jo uporabljaš, se je odzvala na človeški način. Sta kar za skupaj, vsak s svojo računico.

Kakšen pameten predlog kako se izvleči iz morebitne situacije?? Danes bo tatretji dan ko mi je “ukrala” moje seme….menda tud tabletke “za zjutraj” ne primejo več…al kako je že to??

Sem u dvomih da je da ni prvič movzla moj kondom….dobro, do sedaj brez posledic. Ma u trti p.m. ….. če ji rata ta bot, kako se izveči??

Ne vem, mi ni za živet z tako ki bi mi za mojem hrbtom kradla mojo kri. Enostavno ni fer.

Lahko bi mi rekla, lej, brez rinke ni finke, bi razumel! MA takole???

Če nočeš se poročiti z njo ji reci adijo in pojdi dalje. Če pa je iz molzenja semen ratalo kaj pa boš plačeval alimente, saj če ni kemije nikjer ne piše da se moraš ženit z njo. Kajne?

Praviloma kondomi vsebujejo spermicide tako da je čisto verjetno, da je namolzla bolj malo + morala bi bit v plodni fazi + še kup dejavnikov zaradi katerih ni nujno da ji uspe….
V nasprotnem boš pa imel ujetega tiča tožbo….. 😉 Je bilo pa lepo, a ne, ko si jo naskočil tako na hitro brez, da bi resnično vedel koga naskakuješ in zakaj? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zadnji čas za moško kontracepcijo, da bomo brezskrbno seksali naokoli. Pol si pa lahko kubik sperme nalije tja noter pa ne bo nč pomagal:)

Pismu ,dobro si si ti tole izmislil ,kaj tako sočno izvirnega ( Molzla je tist moj kondom v svojo češplo……….. ) se ni pa še noben normalen zemljan spomnil ,se ti koj vidi ,da si nadarjen skoraj bolj kot un B. Kastelic in da tvoja domišljija dela noč in dan .

Tole NI smešno……in domišljija NE dela.

Matr zdej se me tole ženšče še po telefonu izogiba. Upam da tista teorija o spermicidu v kondomu drži…..

looolkaksno natolcevanje

tabletk se sploh ne dobi tako v lekarni.edino na recept in placas (pa se to mislm da tud tko vec ne gre!)

exotic, včasih se ni dalo, sedaj pa se v lekarni da dobiti takšno tabletko – Norlevo, brez recepta.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

se mi zdi, da je Borisu Beckerju ena bitch nardila, da mu ga je povlekla in v ustih zadržala spermo ravno dovolj časa, da si jo je lahko potem na pravi način in na pravo mesto vmasirala. In čez nekaj let iztožila kar nekaj milijončkov. Mu je bla hči tak opodobna, da po mojem še testov ni blo treba delat.
Au, to je šele bolelo…

exotic, včasih se ni dalo, sedaj pa se v lekarni da dobiti takšno tabletko – Norlevo, brez recepta.[/quote]

samo eno tabletko? ponavadi jih dobis 3 na 12 ur po dve rundi..torej min.6..odvisn kok hormonsko mocna je.

exotic, včasih se ni dalo, sedaj pa se v lekarni da dobiti takšno tabletko – Norlevo, brez recepta.[/quote]

samo eno tabletko? ponavadi jih dobis 3 na 12 ur po dve rundi..torej min.6..odvisn kok hormonsko mocna je.[/quote]

Ni samo 1 tableta. Mislim, da sta 2, ki naj bi ju ženska vzela istočasno najbolje do 12h po nezaščitenem spolnem odnosu in ne kasneje kot 72h.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

samo eno tabletko? ponavadi jih dobis 3 na 12 ur po dve rundi..torej min.6..odvisn kok hormonsko mocna je.[/quote]

Ni samo 1 tableta. Mislim, da sta 2, ki naj bi ju ženska vzela istočasno najbolje do 12h po nezaščitenem spolnem odnosu in ne kasneje kot 72h.[/quote]

Hvala lepa za izčrpen nasvet o tabletkah.

1:0 za mene.

Dedci, pazite kje končajo kondomi in vsebina v njih. Ko končaš direta na wc, kondom v školko (ja vem ni prav, ma kaj čmo), se obilno uščiješ da splakneš lajtnge, pot tuš, pol naj pa vleče kolikor hoče…..

Glede na datum molzenja …. ti lahko že čestitamo?

New Report

Close