Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ZA NAJO!

ZA NAJO!

Ojla Naja!

Se že kaj novega dogaja? Jaz sem ponovno na začetku-v torek imam laparo, potem pa…….Dr. Zorn mi je tako kot vedno rekel-potem pa bo.Bomo videli če ima tokrat prav.Imam namreč vse možnosti, da mi pri posegu odstrani jajcevod, ker je baje napolnjen s tekočino, ki zaliva maternico in izpira zarodke-posledica lanskoletne izvenmaternične.Mi zaupaš koliko časa si bila po laparo v bolnici?Če se prav spomnim nisi dolgo počivala??
Držim pesti za vaju!

Lep dan,
Irena

Ojla!

A maš samo en jajcevod bolj švoh??
Ker potem ti pa res priporočam “ven z njim”. Ker se ti samo komplicira lahko, tudi po ivf (za kar sem jest tipičen primer!) To je res samo psihološko… Jajcevod je tam samo zato da prenese jajčece do maternice in da se v njem združi s sperm. in če te funkcije ne more več opravljati je brezveze da ga imaš. Sej ti jajčnik pustijo pri miru. Odstranijo samo jajcevod.
No pri meni je leva stran kao OK tko da se mi ni bilo težko odločiti.

Po laparoskopiji sem šla jaz v vseh treh primerih takoj naslednji dan domov. Sicer me je potem še kakšen teden bolelo ampak počivaš lahko doma.

Jaz sem zdaj vse stavila na mojo levo stran, tko da se grem trenutno bolj alternativo – čajčki (krvomočnica zvečer, čez dan plahtica, ognjič, rman), dong quai (neka korenina iz kitajske), agnus castus, med, vitaminčki… in predvsem POSITIVNA NASTROJENOST (kot ponavadi). IN ful mam dobr filing. Sicer zdravniki vedno po vsaki prekinjeni nosečnosti priporočajo pol leta pauze.. ampak veš kaj, 3 mesece je že mimo, ravno pazila ne bom se ne bi bilo nič!

Se slišva! DRŽ SE!!!

LP

New Report

Close