Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija za MetaV

za MetaV

MetaV, če si še na forumu, mi vsaj ti povej, kako ste z zdravljenjem pri dr. Wohlmanu v Lj. uspešni?
Je učinkovalo in kdaj, če je, je otrok lahko jedel vse? Jaz čakam že 3 mesece po koncu terapij, pa je koža še vedno zelo slaba. Hvala in lp

Na žalost , pri nas ni delovalo . Dali sva skozi osnovne 4 terapije, pa še enkrat 4, te so bile gratis. Zdaj ji je dal nek obesek proti sevanju . Začeli sva lani oktobra , izboljšave pa ni . Taka je moja izkušnja, pa kljub temu vrjamem, da za komu pa lahko pomaga . Če me bodo še poklicali , bom še peljala hčerko k njim, ker izgubit nimam kaj.

L.P: Meta

MetaV, tako upanje sem imela, 100 % prepričana, da bo naši tudi pomagalo, kot je fantku iz julijskega Zdravja. Počasi ga izgubljam, ker je sedaj zelo slaba, še lička si je danes ponoči spraskala.

Očitno bova tudi midve dolgoooo na dieti. Mislila sem, da ji bo vsa ta kalvarija prihranjena. Zadno terapijo sva dali čez 2.9. t.l. Študiram, da bi jo v soboto peljala še enkrat stestirat, če kaj ni prijelo.

A pa je vsaj kakšno živilo pozdravil terapevt? Kaj so rekli, zakaj ni učinka?

Pravijo , da je ozdravljena vseh alergij , vse kar imajo oni v testerjih in nekaj sva tudi prinesli (pralni prašek, kreme, krpo iz balkona) . Vse je ozdravljeno , postelja pa je še vedno skoraj vsako noč krvava od praskanja .

Ima pa tudi teste na alergo na večino živil alergija negativna , ali pa samo malo povečane IgE .Tako , da so tudi na alergo rekli , naj počasi začne vse jesti . V praksi pa je tako – ni šans. Po enem koščku kruha je zelo zelo slabo . Mlečne izdelke in jajca pa nismo niti poskusili .Je pa lepo razvita . Teže in višina je po diagramu nad povprečjem v mejah normale . Je tudi zelo bistra .
Mi smo se nekako navadili živeti s tem . Ponoči ji na majico z dolgimi rokavi prilepim rokavice , da si jih ne more sneti in se praskati . Saj vem , da je to mučenje otroka, a kaj ko se drugače vsa spraska in po praskanju jo srbi še bolj. Vsako noč me pokliče in jo jaz masiram, kjer najbolj srbi in potem ponavadi spim kar pri njej.
Stanje pa je z leti le malo boljše. Spomnim se pri enem letu in manj je imela po ličkih kožo kot bi jo koprive opekle , pordelo in malo gnojno , katastrofa . Spanje je bilo pri dveh letih tudi dosti bolj moteno , ene 5-10 X se je zbudila . Zdaj se zbudi 1-2 x na noč in ne zna sama zaspati . (Je tudi malo razvajena).

Jao , sem se razpisala .

Lep pozdrav in čim več dobre volje Meta

Živjo!
Tudi meni je na Vrazovem rekla, da naj začnem uživati mleko, ker je test negativen, na pšenico ni velik (7,71), naj tudi uživam. Pa sem pojedla en navaden jogurt in kruh za zajtrk.
prejšnji četrtek sem poklicala dr., je rekla, naj prideva na oddelek, da ji bodo kožo pozdravili. Nisva šli. Jutri jo bom spet poklicala, verjetno bova šli, ker je tako, kot pišeš: rokice ji zvečer povijem, sedaj si je še lička spraskala. Je čisto v krastah in rdeča! Pa je en mesec od poskusa!

Verjetno bom poklicala k W., ne bom čakala do 2.2.2007, ko bo preteklo 5 mesecev od zadnje terapije. Naj jo še enkrat stestira!
Moja ima pri 10 mesecih samo 6,9 kg. Je pri elegantnejših, pravi dr. Tanč. Sem pa res verjela v lasersko akupunkturo, ko sem videla slike fantka iz Zdravja po terapijah (je pokazala ga. Nataša v sprejemni pri W.)
Lp

Živa , če ti lahko svetujem jo čimdlje doji, če gre . Midve sva se dojili 2 leti . Ko sva končali , se je koža še poslabšala . Če bi lahko ponovila , bi jo dojila 7 let.

L.P. meta

Meta, pozdravljena!
Z vesljem jo dojim, le ponoči jo skušam odvaditi. Hoče na vsaki dve uri ali 3, saj sem se razpisala že pod naslovom dojenje ponoči.
Sedaj jo odvajam nočnega hranjenja. 6 noči ne spimo nič! Podoji se zvečer ob 19, nato ob 22 ali 23, nato bi se ob 1.00, no to zadnje odvajam. Ne pogreša ga, vendar ne zaspi, tako da bedimo po 2, 3 ure. Upam, da bo minilo. Zjutraj pa vedno je ob 6 in tako naprej…
Ne vem, kako bo, ko bom šla v službo. Čakam na odgovor za podaljšanje porodniške, vendar ne verjamem v pozitiven odgovor.
Mi našo tudi crkljamo, kot praviš ti, vendar zato jih pa imamo, kajne?
Lepo se imejte!

New Report

Close