Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija za loti

za loti

Ali mi lahko poveš, kam si peljala otročka na bicom(Telefon, naslov)

Hvala

Pozdravljena Simonca!

Malo vozim na bicom v Maribor k dr. Siličevi. Podjetje se imenuje Holo medico in je na Razlagovi v Mariboru. V telefonskem imeniku poglej številko.

Moram ti povedati, da se je nam koža po dieti brez alergenov, ki so nam jih tam ugotovili, bistveno izboljšala, ni pa še čisto čista. Je pa vredu to, da lahko s sabo nosiš mogoče alergene, da ti jih preizkusijo, tako mi ne smemo mazati z bepantenom, ne smem dajati riževe kašice, čeprav piše, da je notri samo riž in vitamin b1, zdaj ugotavljamo kateri riž bo vredu, mladi krompir je preveč škropljen… Vredu je to, da to hitro in neboleče ugotovijo.

Glede terapije pa ti povem, da so sicer prijazni, ampak zelo redkobesedni. Zelo malo ti razložijo. Na začetku so rekli, da en alergen pozdravijo pri odraslih v 5-6 terapijah, pri otrocih pa še prej. Mi imamo za sabo 6 terapij in še niso rekli, da bi bilo mleko vredu…

Jaz pravim, da poskusiti ni greh, zgubiti razen nekaj denarja nimamo kaj, če ne bo uspelo, pač ne bo uspelo, edino sedaj se mi otrok smili, ker ga bom morala voziti eno uro v eno smer v tej vročini z avtom brez klime.

Če te še kaj zanima, samo vprašaj.

LP Tatjana

Ppzdravljena

Če še slučajno nisi našla tel. št. 02/25-22-850 ali GSM 031/341-143 in 041/693-044

Tudi sama vozim sedaj devet mesecev staro hčero v ambulanto Holo medico. Mi imamo mleko negativno prav od šeste terapije dalje in ga postopno že uvajamo brez težav. Sem pa imala to sredo že 10 terapijo za žitarice, ki so še zmeraj prisotne. Malo me je vrglo, ker ne vem zakaj. Hčera je alergična na koruzo, ječmen in oves in to niso žitarice, ki jih ješ vsak dan. Ker dojim se diete srtogo držim, tamali jih pa tudi ne dajem. Prav čudno je vse skupaj, da je mleko negativno, pa sem ga nevede med terapijami uživala s tem ko nisem vedela, da ga vsebuje tudi rastlinska margarina in poli klobasa. Pa tudi prej so bili mlečni izdelki moja priljubljena hrana. Da o tem, da so gljivice-candida še po 18 terapiji še zmeraj prisotne sploh ne govorim. Ampak tukaj priznam, da se pregrešim. Hčera za svoj razvoj rabi vse prej kot samo vodo. Ni je stvari, ki ne bi vsebovala vsaj malo sladkorja. Ampak vztrajamo in upamo na najboljše. Je pa koža zdaj skoraj OK le kolenski pregib je suh in včasih tudi rahlo rdeč in ne vem več od česa in s čem naj jo še namažem, da ne bi bila tako suha. Vztrajali bomo še ta mesec do dopusta, to je še kakih pet-šest terapij, potem pa bomo za nekaj časa prekinili. Tudi Siličeva sama nam je po kontrolnem testiranja, ki smo ga imeli po enajsti terapiji rekla, da bo potrebnih še nekje 10 terapij. Bomo videli, zgubit nimamo kaj, razen denarja seveda. Dobimo pa lahko veliko, če ne bo to prej prerastla seveda.

Suzana

New Report

Close