Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija za jasmi

za jasmi

Pozdravljena Jasmi,
na forumu zdravilstvo si se mi ti oglasila na temo o tuberkulinih in
napisala, da si imela podobne tezave.

Imam se par vprasanj glede prehranjevanja in ciscenja.
Imas mogoce kak jedilnik oz. proisila bi te, ce mi lahko napises,
cesa vsega NE jes.
Glede ciscenja zdaj po zdravljenju z bioresonanco pa me zanima,
kaj dejasnko to pomeni? Katere postopke ali prijeme izvajas?
Gre za ciscenje jeter ali se kaj drugega?

Imas mogoce kak link na temo tuberkulinov – jaz sem si namrec
poskusila kje kaj prebrat, pa nikjer nic ne najdem…

Najlepsa hvala

Lucka

cau.

tuberkulini so za telo velika obremenitev, so izredno strupeni. vsaj pri meni, paketki strupv se vedno prihajajo na povrsje tudi po koncani terapiji.
a znaki so vse blazji in blazji, tako da upam, da bom v kake pol leta opravila z njimi. odvisno tudi od tega, kje so bile infekcije z mikobakterijami.

glede literature… nimam nobene in tudi ne linkov. vem le to, kar mi je o njih povedala karin med zdravljenjem.

kako se pri tebi kaze ciscenje?

seveda je moj problem ta, da sem imela v zelo slabem stanju jetra, ki so pa glavni organ za izlocanje tovrstnih strupov. zato ze od lanske jeseni vsake dva meseca naredim ciscenje jeter (olivno olje, limonov sok). pa mislim, da me caka tudi tu se nekaj dela.
pomembno je tudi, da crevo deluje vredu, pri cemer mi je pomagala terapevtka. klistiranje ni bilo potrebno.
ternutno tudi vsako jutro izpiram nos z rahlo slano vodo. kar precisti tudi sinusne kanale in necistice, ki so ob njih nalozene.

hm, dijeta… vem, da nisem smela jesti mlecnih izdelkov, predvsem ne kravjih, ker je eden od glavnih virov mikobakterij tam… drugega se ne spomnim, ker sem imela razlicne dijete odvisno pac od tega, kar sva zdravile oz cistile.

mesa nisem ze prej jedla. od kar pa sem se zdravila pri karin, ne uzivam kravjih mlecnih izdelkov, belega sladkorja, preciscene bele moke in ce se le da kupujem ekoloske izdelke (to sem ze prej).
seveda se obcasno pregresim, predvsem na pocitnicah je tezko vzdrzevati tak nacin prehrane. sicer pa, ko sem doma, nimam problemov. pri nas se namrec vsi tako prehranjujemo, tako da za vse pripravljam isto hrano.
priporocam knjigo matejina veganska kuhinja. jaz jo uporabljam in lahko si prides skorirat recepte, ce zelis.

po tem, ko sem videla, kaj vse prihaja iz mene (kozne reakcije na strupe, jeterni in zolcni kamni in pesek, izcedki, …) in dala vse to skozi, mi se na misel ne pride, da bi se sla ponovno zapacat s hrano, ki mojemu telesu skoduje.

v nacrtu za prihodnje (ko bodo jetra sciscena) imam se ciscenje ledvic z lubenico in daljsi post.

aja, trenutno uzivam vulkanski prah, ki sem ga kupila pri karin, ki res cudovito pomaga pri razstrupljanju. priporocam.

ce te zanimajo domaci postopki ciscenja organov, mi sporoci, da ti jih posredujem. lahko se mi oglasis tudi na mail.

jasmi

New Report

Close