Najdi forum

Pozdravljeni, ….po mojem ste pa vi ena starejša, intelegentna gospa, zelo vešča o zeliščih…. ali se motim? Učiteljica najbrž niste, ampak vseeno iz va veje taka učenost. Pa še radi pomagate, prav rada bi vas spoznala.
Vam bom kar na mail pisala, če dovolite…….ker imam nekaj vprašanj, že nekaj časa me mučijo strdki!!!!!!

…draga gospa Katarza……za vaše strdke je potrebna pomoč psihiatra …ali pa da zadenete na lotu…….domače “arcnije” so za vas mnogo preblage , …nekje sem prebrala, da strdki nastanejo pri ….hm…kako , da kažem……ženskah, ki bi…pa iz takih ali drugačnih razlogov ne morejo…..aha….nekaj sem se spomnila..morda so zdravila …naravna ..za vas…..zjutraj en dcl ribjega olja…..pred spanjem 1dcl ribjega olja……potem naj pa mož ugiba, kje bolj zaudarjate…….to so predvsem nasveti stare gospe, hehehe

Lep dan :)))))))))))))))))))))

Sedaj ste me pa razočarali z odgovorom…seveda bi, pa saj sem vam napisala,da so problem strdki, …kako naj držim noge v zrak, če me je strah,da se strdki premaknejo in začnejo potovati po telesu……….torej bi pa ne morem, berite upam!!!! Vi pa zgleda vedno in povsod……sem mislila, da sem našla sorodno dušo, ne pa ” eksperta ” iz psihološkega in seksualnega področja……no vseeno draga Frfra čas je pravičen sodnik in mogoče boste kdaj tudi vi na mojem mestu…..no do tedaj pa veselo novi zmagam naproti!!!!!!

New Report

Close