Najdi forum

za flexy, any … točke

Draga Flexy in Any, a mi lahko sporočita, kje sta objavili točkovno dieto? Je ne najdem, me pa zanima način, s katerim hujša Flexy (brez oH?)!

Obema hvala!

Vrtnica

Zal nisem ta prava any, zato ti ne morem pomagat. Nisem pa slisala nic dobrega o tako imenovani tockovni dieti ( dalec od zdravega nacina zivljenja).

Poskusi kako drugace,
any

Zal nisem ta prava any, zato ti ne morem pomagat. Nisem pa slisala nic dobrega o tako imenovani tockovni dieti ( dalec od zdravega nacina zivljenja).

Poskusi kako drugace,
any

Emmm diete vsaj jaz nisem objavila se nikjer, ker je nimam v kakem fajlu, sem pa skoraj identicno zadevo nasla na http://www.atkinscenter.com, s tem da tam prepovedujejo sadje, tole kar se grem pa jaz sadje v omejenih kolicinah dovoljuje (ne tisto z visokim GI).

Tko da najbolje, da si preberes kako gre na atkinscenter.com, nato pa gres na http://www.mojtrener.com, si sprintas tabelo s hranilnimi vrednostmi saj so v njej napisane kolicine OH za en kup hrane.
Tockovanje sem nekje imela tabelo, princip pa je, da hrana brez OH steje zelo malo tock, od nic (recimo jajca, majoneza) pa do 3-4 (meso). Zbral naj bi max 40 tock ko hujsas. Ni problema, ker dejansko hrana brez ali malo OH ne prinese veliko, lacen ti pa tudi ne uspe sploh postati.
Zelenjava ima ze malo vec tock, sadje pa se vec.
No sej pravim, dobro alternativo sem nasla v teh Atkinsonovih smernicah, s tem da so mi oni prevec orto, ker brez sadja res ne zdrzim 🙂

Aja, da res hujsas pa preverjas s testerji Ketoglur, ki jih kupis v lekarni – testiras urin svoj, in ce se obarva vijolicno potem se v tvojem telesu dogaja pospesena ketoza. Vec o njej je napisano na zgornjem linku. Pa nekaj tudi na temu forumu (predvsem zastrasujoce stvari – moja zdravnica se je smejala, ko je prebrala kake grozote pisejo o temu).

LP

Hvala, Flexy, bom poročala, če bo kaj uspeha! Zelo si mi pomagala.

Lp, Vrtnica

Vrtnica!

Dolgo že nisem bila na forumu, zato se nisem prej javila.
To dieto imam v Excelovih tabelah, tako da, če hočeš, ti jo lahko pošljem, vendar potrebujem tvoj mail.

LP, Anny

New Report

Close