Zanima me, kako je z reklamiranjem rezultatov pri plastičnih operacijah. Dala sem si narediti dvig dojk z vstavitvijo vsadkov, vendar je sedaj po dveh mesecih rezultat močno od pričakovanega – za zjokati, pa ne od sreče. Glede rezultata sem pridobila tudi sekundarno mnenje, ki je potrdilo, da stvar ni taka kot bi morala biti. Pri svojem zdravniku sem stvar že reklamirala, za popravke se nisem odločila pri njemu, saj me je strah in tudi ni več zaupanja. Predlagala sem mu, naj mi nekaj stroškov povrne, glede na močno odstopajoči rezultat.
Ali pri teh storitvah sploh pride v upoštev vračanje delnih stroškov ali se lahko obrišem pod nosom?
Prosim za čimprejšnji odgovor, ker za take primere ne vem, kam naj se obrnem. Hvala.
To je bolj pravno vprašanje…
Razen če ste pred operacijo podpisali kakšen dokument z dotično vsebino, vam slab estetski rezultat načeloma ne zagotavlja povračila stroškov, saj je vzrokov za možen slab rezultat mnogo in ni nujno kirurgov. Prav pa bi bilo, da se stanje nato korigira brez vaših dodatnih stroškov oziroma v primeru novih vsadkov z minimalnimi stroški (le nabavna cena vsadka,…)
lp,