za Dorotejo
Nič ne pišeš kaj se sedaj dogaja. Res da bolj malo pišem, zato pa malo več spremljam. Tudi midva se že doolgo trudiva.
Kako si opravila v ponedeljek ?
Ste se kaj dobrega zmenili?
Ne sekiraj se kaj je pisal osebek xxxx, saj ti je fouš, ker se ti je izpolnila želja, imaš ljubečo družino, ker znaš pomagati z svojimi izkušnjami, kar pa xxxx ne zna. S takimi osebami se boš verjetno še srečala, pa se jim samo nasmej in nadaljuj pot. Ne obremenjuj se z njimi, saj so veliko slabši od tebe.
lp
mojca1
Draga Maja1
Hvala ti za tvojo skrb. Jaz sem tukaj. Zaenkrat sem dobro edino kar je ne morem ponoči spati pa ne vem zakaj. Mogoče se bo ponovno katera našla z xxxx, da kompliciram ali jamram……… Ma kaj me briga naj piše kar hoče, samo to ni lepo, da človeka ne moreš pustiti pri miru. Nikoli se pa ne vpraša kaj sem vse prestala, da sem opravičeno v skrbeh, ker to pa niso mačje solze…….. Saj sama veš Maja kako je saj sama trpiš in prestjaš trpljenje. Ampak jaz ti želim, da postaneš čim prej mamica. Saj boš boš videla da, ker to leto je plodno saj vidiš. Potem bomo pa pisarile kaj bomo kuhale za najine malče uffffffff kako bo lepo, ali pa kakšno kašico bova delali……….. Maja res srčno ti privoščim, da ostaneš noseča in,da se ti pokažejo dve debeli modri črtici……… Lepo od tebe, da se tako spomneš name. Veš imam na počitnicah nečakinjo, ki je stara 20 let in moram več biti z njo ali jo peljem na plažo pa potem z plaže in dan mine……….. Saj skočim na forum pogledati kako ste ve ženske, ali pa kakšen mail pošljem prijateljicam. Piši mi kako si ti? Ali si bila že na morju? Kako se počutiš? Komaj čakaš jesen kaj ne? Tako kot jaz, ker bo čas za roditi začetek decembra………….
Sedaj pa prejmi neskončne pozdravčke z tople Primorske
Doroteja PIŠI KAJ!!!
Jaz sem pa vesela če kdaj srečam take osebe, saj me samo spomnijo, kako sem lahko vesela, da imam urejeno življenje, da se z možem lahko čisto vse pogovoriva (do sedaj se še nisva skregala) in mi ni potrebno jezo trosit naokoli kot nekateri počno nonstop.
Midva pa šele greva na morje. Pa ravno v času dopusta se ujema luna in ovulacija pa še 12.8. je dan za zanositev po lunah (ena je dala link od lune od slo strani). Pa še v moževem horoskopu piše da meseca avgusta, če ne želi naraščaja, da se mora zelo paziti, ker je to njegov najbolj ploden mesec. Ta mesec se nama pa vse ujema tako da nama bo ratal po dolgih letih, po menjavah gin.ki jim to ni problem ampak motnje hormonov za kar pa oni ne morejo nič pa podobno…
Lep dan z gorenjske
Mojca