Najdi forum

živijo Brinči,

že nekajkrat sem razmišljala o tebi in da bi pa mogoče le našli čas, da se srečava… kaj praviš?

že nekaj časa pogrešamo Nejo, kaj veš kako je? nič se namreč več ne oglaša…

lepo bodi in razmisli o srečanju…
mucica

Ej, Mucica, to je pa telepatija. A veš da sem te brala zadnjič na neplodosti, ko si pisala o izostanku M. Sem ti že hotla neki napisat, pa se kr ne morem opogumit, da bi sodelovala na Neplodnosti. Se prepričujem, da ne spadam več tja.

Ok, dejva se srečat, jaz sem tudi za to. Se mi zdi da imava kar nekako podobno pot, ne?

Drugače sem kr uredu, samo ko pride M me potolče. Sem si kar vbila v glavo, da če bo ratalo naravno, da bo takoj,drugače pa sem spet na istem… kot pred leti. In potem ko pride ta prekleta M…, mah sej poznaš občutek, kaj bi ti govorila. Malo me daje tale maj, ki prihaja… Zdej bi bla moja nosečnost že čisto proti koncu… Ah,…

No, dej se bereva, pa se zmenva! Ampak od srede do sobote me ni. Grem mal na lepše.

Brina

jupi, kako lepo te je brat… drugač se pa ti kar lepo javi na kateri koli forum že …

ja, se bova dobili po praznikih, a prou?

za Nejo mi nisi odgovorila… a kaj veš kako je?

Aja, Neja! Jah, tud jest jo nisem nič slišala, že dolgo. Noseča je, veliko se je oglašala na nosečnosti. Mela je kr nekaj problemov…, ne vem upam da je vse OK.

Mislim, da ima rok tko kot Nia in Vivva, sredi julija.

A ti tud nimaš kej delat pa visiš na netu? Taka beda po TV da človk ne ve kaj bi počel. Sicer bi mogla mal pakirat, sam se mi ne da. Sem un tip, k vse dela zadnji čas. Se pravi v torek. Komi čakam da se spokam iz te Lj.

Kako ti kaže s postopkom?

Brina

ne bila sem slučajno gor, ko si ti odgovorila… veš jaz zelo veliko prevajam, pa sem posledično precej na mašini in ko si zaželim pavze skočim še mal na forum…
glede postopka, kaj naj rečem… da bi se začelo konkretno premikati moram dobiti M, ki pa je še vedno ni… jutri grem v MB, da vidim kaj bodo rekli… upam, da mi kljub temu naredijo UZ, da vsaj vem pri čem sem in ali sploh kaže, da bo M prišla…
ti sporočim ko pridem jutri nazaj…

lep večer še naprej, čeprav ni kaj dosti na TV… sicer pa kdo ga sploh rabi ;-D
si piševa
mucica

Hojla,

sem se izgubila in sicer v bolnico. Bivakiram tam že zelo, zelo dolgo. Imam strašne bolečine iz dneva v dan. Pravijo, da je to zaradi številnih operacij. Če to zdržim, to je pa najhujše obdobje v mojem življenju.

Lepo, da si se Mucica spomnila name. Ti držim pesti, ko boš v mb. Jaz tam ležim.

LP Neja

Aja,

pa še to. Tista Neja, ki se je veliko oglašala na forumu nosečnost nisem bila jaz. Jaz sem se zelo, zelo malo tam oglašala. Sem pa videla, da je tam ena Neja.

LP Neja

Hej, Neja, žvijo!

Zakaj si v bolnici? Od kod bolečine? DRŽI SE!

evo Brinči,

obljuba dela dolg in tako sem sedaj pridrsala do punkcije, no jutri jo imam… ta postopek je zares ženskam prijazen, saj te nič ne filajo s hormoni… imela sem 3 UZ na katerih gledajo koliko foliklčkov se zbudi (zato pridemo v poštev le te s PCO) in če jih nimaš vsaj 15 v vsakem te že kar malce postrani gleda in razmišlja če se sploh splača delat… pri meni je bilo tudi tako… pa se nisem dala odgnat in sem zdravnici rekla, da če je ena vmes prava, da je čisto zadosti… no na zadnjem UZ pa je po čudežu bilo kar tema, toliko se jih je zbudilo…
jutri ima torej težko pričakovano punkcijo, seveda v polni narkozi… upam, da bom pridelal čim več celic, da jih bo čim več dozorelo in se jih oplodilo, da mi bodo potem v ponedeljek ali torek imeli kaj nazaj dajat… seveda pa kakor vsakič upam, da bo vsaj eni pikici uspelo z menoj ostat vseh 9 mesecev in potem še dolgo naprej…

tako to je moje kratko poročilo… kaj pa ti? kako si se imela na dopustu?

oglasi se kaj… objem
mucica

Hojla Mucica,

Oprosti sem se kar malo zavila v molk… dopust, ki smo ga sicer prelezali… Moj preljubi mozek je namrec dobil norice pri skoraj 50ih letih!!!

Ampak sedaj sem zopet v sluzbi… juhu, jutri imas punkcijo… predvidevam, da je to IVM postopek, o katerem sva zadnjic govorili v Opera barcku… drzim fige… in ne pozabi porocat.

Vem, da bo tole brala tudi Brina. Jaz pa se ji skoraj nisem upala oglasit. Pred kaksnim letom ali dvemi mi je Brina in se ena kolegica vlivala upanje, ko me je nekdo iz GK javno razkrinkal… Brina se bo morda se spomnila… nick pa sem po zelo dolgem casu spremenila…

Ampak takrat sem bila tako razocarana, da sem se kar umaknila, si pa tudi jaz zelim srecanja z njo, kajti Brina je neverjetno pozitivna punca…

In… Brina, ce beres tele vrstice… tudi jaz bi se rada pridruzila tebi in Mucici na kofetku…

Joj, kakorkoli ze… Drzi se Mucica, Brina, ti pa le glavo pokonci…

Pozdravcek iz Ljubljane, Lori

Oj mucica,

sem kar solidno. Čeprav imam občutek, da mi te bolečine v trebuhu spet naznanjajo M, tko da spet ne bo nič. V petek imam pregled pri mojemu G, Dr.Pušenjaku. Se bova malo pogovorila kako naprej. Me prav zanima kaj mi bo svetoval.

na dopustu je blo dobr, sej veš kako je to. Samo da se zmigaš iz Lj pa je že ok. Nasploh so moje priljubljene destinacije Španija, Francija in Italija. Tokrat sva se potepala po Azurni in domov spet pritovorla polne vreče olja, oliv, žajfic takih in drugačnih, bombončkov, kisov vseh mogočih okusov pa gorčic in marmeladic in podobne šare:)))))

Ti stiskam pesti, da je tokrat to..to! Mora bit. Kdaj se vidiva? Mogoče med punkcijo in transferjem?

Še neki. Dej preber na Ginekologiji post pod naslovom “hrana pred zanositvijo”. Za znoret, … ma tale “moj” Stanko je svetska faca.

Brina

Lori ciao,

točno vem katera si in tudi opazila sem da si “zginla” iz foruma. Definitivno se dobimo. Vidve z mucico se očitno že poznata, tko da se zmenta med sabo, pol pa še men sporočta kako in kaj oziroma kdaj se dobimo.

Glede “javnega razkrinkanja” se pa ne splača tud mal sekirat. Meni je ravno po moji osebni tragediji prijateljica rekla, da naj pazim kaj pišem po forumu da me je ena “skupna znanka” spoznala. Ampak a veš kaj. Prov mal me to briga. Če en folk nima druzga dela, kot pa skakat po forumu in iskat ljudi preko osebnih izpovedi… prov, me sploh ne zanima.
Jaz sem vedno enaka. Na forumu v resnici, z možem, s prijateljicami… tko da se nimam za kej sekirat.

No se vidmo, Brina

Hojla draga Brina,

Kako sem bila vesela tvojega odgovora. Sem si mislila, da bos vedela katera sem…

Sicer pa, vedi, da sem spremljala tvojo zgodbo in potem me je strlo, ko sem prebrala v januarju kar se ti je zgodilo. Ne najdem besed…

Veliko sem razmisljala o tebi in vedno kadar se vozim v sluzbo tam po Siski razmisljam kdo in kaksna si. Tudi jaz se veselim srecanja s teboj.

Res je, z Mucico sva se spoznali na Neplodnosti ko sem bila februarja v IVM postopku v Mariboru. Potem sem spremljala se njene poste na Posvojitvi in potem sva se dobili v Opera Baru.

Prav prijetno je spoznati nekoga tako pozitivnega in toplega cloveka, kot je Mucica. Danes ima punkcijo in drzim fige na rokah in nogah.

Ce me spomin ne vara, si tudi ti iz Ljubljane. Jaz pa tudi. Moj moz odhaja drug teden zopet na potovanje… Lahko se dobiva ce zelis… Mucica pa tudi… Glede na to, da je danes pri njej punkcija, je ET nato v ponedeljek. Mucica namrec ni iz Ljubljane… tako, da ne vem, kako se ji bo to izslo.

Javi mi, ce si za kaksen kofetek ali kaj podobnega… Vem, da si se tudi ti v ’tistem’ obdobju dobila s nekaj puncami, vendar sem jaz takrat se bila v sluzbi… potem pa tudi nisem mogla kar ven ‘letet’… saj ves kako je to…

Jaz sem sicer v sluzbi v centru mesta, zelo blizu Opera barcka.

Kakorkoli ze, upam, da je danes bilo vse ok pri dr. Pusenjaku. Javi mi, kako je slo.

Zelim ti prijeten vikend… Lori

Oj Lori,

ja, definitivno se dobiva. Ti samo reci kdaj ti najbolj odgovarja. kar uro in plac. Ja, sem drugač iz Šiške. Ampak ni blema priti v center.

Pa mal se opiš kakšna si, da se bova spoznale. No, najprej določva uro in plac, pol pa naprej. Prov?

Brina

Hoj Brinci,

daj se mi oglasi na [email protected].

Bo lazje tako…

Cao

ljubice drage sem žalostna, da bi se kar razpočila,

ni šlo tako kot smo si zmislili… pri punkciji se je namreč zapletlo in dejansko zgodilo nekaj kar mislim, da bolj kot ne obstaja le v teoriji… ko je dr. začela s punkcijo je v nožnici zadela steno in ker je zadela tudi žilo se je ulila kri… krvavela sem menda tako močno, da ni mogla nadaljevati punkcije in sedaj imam eno samo samcato celico…

upanje seveda še je, da vsaj ta tista taprava, ampak saj veste, to je kot sedmica na lotu…

v ponedeljek moram poklicati kaj se dogaja in če bo, potem grem v MB po mojo

če pa ne, potem pa je bil to le še eden od poskusov…

seveda se dobimo vse tri, samo počakajta, da vidim kaj bo v ponedeljek… drugače pa imam še en rezerven plan…

ga izdam, ko bom zvedela rezultat v MB…

topel objem obema…
mucica

Ma joj, to ni res. Ne morem verjet. Tud meni je Dr.Reš enkrat zadel žilo, ampak že po končani punkciji.

Sej ne vem kaj nej ti rečem, ker vem da nobena tolažba ne pomaga. Pomaga samo dejstvo, da se bo bo tvoja edina pikica prijela. In jaz ti močno stiskam pesti. Pošiljam pozitivno energijo.

No dej se javi v ponedeljek. Brina

Brincl, kuga je zdej? As kej pridn?

Taja,

kaj ti delaš doma? A nis na Rožniku? :)))))

Jest mojga čakam, pol pa greva mal ven, mogoče v Trst na en dobr caffe late… Upam da ne bo dežja.

A se vidva, ne?

Brina

tvoj Stanko je res svetoven…

New Report

Close