za BGV
Oj. Jaz bi te tudi nekaj vprašala. Vem, da si takrat, ko si ugotovila, da si noseča, napisala, da si naredila test že nekaj dni prej, preden bi morala dobiti M. Pa me zanima, koliko dni prej si ga naredila? Jaz sem že strašno nestrpna. Naj bi jo dobila nekje od srede do petka, pa se komaj zadržujem, da ne grem narediti test, ker se bojim da bom razočarana. Tebi pa veliko sreče.
IKI, test sem naredila celih 5 dni prej. Črtica je bila sicer zelo zelo šibka (na začetku se mi je zdelo, kot da imam privide), vendar je bila. Ker sem pa bila seveda še vedno skeptična, sem potem naredila še enkrat test tri dni po zaostali menstruaciji in seveda … jasna modra črta … :))))))))))))))
Vem kako je ko čakaš … Jaz tudi nisem mogla počakat, da mi zaostane menstruacija … :))))) Čeprav me je potem dr. Pušenjak skorajda nahrulil … da zakaj sem tako neučakana … :)))))))))))))))))))) (pa je imel mogoče kar prav)
Ti kar pojdi po CB in naredi test … pa seveda sporoči kaj bo … :)))
Lp, Bgv
Moja neučakanost je bila prevelika. Sem včeraj vseeno naredila, pa ni bilo nič. Se tolažim, da je bilo prezgodaj. Kakšnih posebnih znakov sicer nimam, edino, kar opažam je to, da imam strašno lepo kožo, prej so se mi vedno pred M naredili mozolji. Vseeno močno upam, da bo in že komaj čakam, da mine še kakšen dan, da bom kočno videla, kje smo.
LP