Za Anjo in ostale aprilčice 2004
Anja, ciao.
Rok imaš malo pred mano (jaz ga imam 17.04.04), zato me zanima kako veš da bo fantek (moj si namreč zelo želi da bi bil fant – a maš kake posebne znake ali se je že videlo na pregledu?) Jaz namreč izvem 5.12. na UZ-ju če bo le priden 😉 In kje boš rodila? Ter zanima me če že razmišljaš kaj o poti poroda?
Za ostale aprilčice imam vprašanja-kje boste rodile in kako se počutite,…?
L.p.
Tassy
Jaz imam rok 15.4. a sama mislim da bo par dni pozneje, rodila bom najverjetneje v Kranju, ker se mi zdi v Lj. vse to tako masivno, pokateri poti-najverjetneje kar naravni bomo pa še videli.
Tudi jaz še ne vem a bom imela F ali P, bom pa zvedela baje že naslednji tor. ko imam ultrazvok. Meni je vseeno ali bo F ali P, mož pa si za 5% raje želi P, ne vprašaj kje je vzel 5%, ker nimam pojma.
Kar zadeva počutje nisem imela niti nimam večjih problemov, razen vnetja n. in tega da me občasno fuul špikne v trebuščku, a pikica brše kar pomeni da je vse v redu.
bubika potem se bova pa lahko še srečali. Jaz imam namreč rok 08.04 in prav tako nameravam roditi v Kranju.
Jaz mam naslednji teden UZ, pa če bo najino dete dovolilo bomo tud spol pogledal. Moj možiček je bil sicer najprej bolj navdušen nad F ampak pravi, da bi bil tud P zelo vesel.
“Špikanje” v trebuščku se je pri meni tud že začelo, včasih so to prave žurke…. še posebaj kadar očka ni doma…
lp maruška
Aprilčica Miškolinka (20.04.2004) bo rodila v MB.
Počuti se odlično, trebušček je začel mičkeno rasti :)))
ne vemo kaj bomo imeli in nam je tudi vseeno. Imeni imamo (načeloma) izbrani 🙂
Glede poroda: nekaj malega sem razmišljala o EA, ampak še ni nič določenega oz. odločenega.
Tudi za nakupe in ostala prenovitvena dela v stanovanju smo se odločili da se jih lotimo po novem letu, zaenkrat samo listamo kataloge in pasemo okice v trgovinah z otroško opremo.
Pozdravček vsem aprilčicam in nosečkam
Miškolinka
Naj se javim še jaz, ki imam rok nekje med 3.4. in 12.4. Se bom še odločila, ampak po vsej verjetnosti gremo tudi mi rodit v Kranj tako kot prvič. Se bom pa še informirala, kako je na Jesenicah z EA.
Doma že imamo fantka in vsi skupaj sedaj čakamo deklico. Na nuhalni je menda dejansko bolj kazalo nanjo. Bomo videli, kaj bo rekel naslednji UZ v začetku decembra. Se bojim, da bomo pozabili izbrati ime za fantka. Za punčko smo po moje že usklajeni.
Da se pohvalim. Danes sem prvič oblekla nosečniške hlače! Sem že mislila, da jih tokrat sploh ne bom rabila. V prvo se mi zdi, da sem imela bistveno večji trebuh. A se mi zdi, da bomo sedaj vse nadoknadili. Vsaj ta teden izgleda tako. Bodoči očka me sprašuje, če jem kvas…
Srečno vsem!
Ne vem še, kaj pričakujemo, bom pa vprašala decembra na UZ. Ker imava UZ na isti dan, se obvezno beremo!
Nekaterim se spol vidi že na nuhalni svetlini. Ampak takrat nisem nič vprašala, ker tega nisem vedela. Eno punči že imam. Mogoče bo še ena 🙂
Že dva tedna otročka čutim, kar je precej zgodaj. Trebušček mi precej nenavadno vzhaja. Mislim, da mi prebava dela težave, ker imam tako različno velik trebuh – npr. zjutraj kavbojke premajhne, trebuh ulala ogromen, zvečer pa kavbojke spet čisto prav. Precej zoprno.
Za rodit še ne vem: LJ ali PO.
Jaz imam rok konec aprila, se pravi 28.4.2003 + 1 teden.
Trebušček mi je začel rasti že kak mesec nazaj. Ne vem kaj bomo imeli tokrat, doma imamo že fantka, sedaj pa mi občutek ponovno pravi, da bo fant. Glede stroška cunjic bi bilo fajn če bi bil fantek, po drugi strani pa punčka. Nimam pa kake želje po določenem spolu. Sicer pa bosta rojena v čisto kontra letnih časih in verjetno ne bom mogla porabiti veliko cunjic od prvega otroka.
Sem v 15-16 tednu, včasih že začutim otročka, večino pa je le prebava.
Se mi pa zdi, da ločim prebavo in premike ploda, ker ob premiku ploda je ponavdi tudi kaka mala izboklinica na trebuščku, pri prebavi pa so bolj mehurčki.
Ker je tokiko govora o EA sem že malo premišljevala o tej možnosti poroda, a kljub vseemu bi najrajši seveda brez večjih bolečin ali problemov želela roditi čisto brez lajšanja bolečin.
Draga Tassy, nihče mi ni rekel da bo fantek, ampak govorim samo na podlagi občutkov.
Nosečnost je zelo podobna prvi, tako da “znakov”, ki bi kazali na fantiča ali dekliča ni, praktično tudi kaj dosti ne dam na te reči.
Pri prvi nosečnosti so mi vsi govorili da bo fant in sicer zato, ker sem bila kot rožica, punčka pa bojda lepoto vzame…sama sem imela feeling da bo deklica in tudi prav sem imela. No, tudi zdaj se počutim krasno (razen zelo nizkega pritiska- a nimam vrtoglavic, včasih za sekundo omedlim, potem pa sem spet čisto O.K.-tako da hodim v službo ) in feeling mi pravi da bo fant.
Pošteno pa povem, da si želim punčko… vendar narava že ve, kaj počne. Vsekakor pa mi radovednost jasno ne bo dala miru pri UZ v 20 tednu!
Čao !
Pozdravljene še od mene,
tudi jaz imam rok aprila in sicer 20. Zaenkrat se počutim dobro, imam pa tudi jaz vnetje v n. Pa se da pomagat in lažje prenašamo.
Ne vemo še kaj bomo imeli in nam tudi ni važno, zato se bomo pustili presenetiti v postojnski porodnišnici, kjer bomo tudi prišli na svet!
Do sedaj je naš trebušček rastel kot kvas, zdaj smo se pa malo ustavili. Tako je bilo tudi pri prvi hčerkici. Nagajamo in brcamo pa že kar dober teden.
Lep pozdrav vam in vašim kepicam pošilja
Anika