Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija z dojenčkom na trajekt

z dojenčkom na trajekt

Konec julija gremo na morje in sicer na otok Pag kar pomeni s trajektom pa sem kar malo skeptična zaradi naše punčke, ki bo takrat stara 4 mesce, imamo še fantka, ki je že dopolnil tretje leto zaradi njega me ne skrbi, ampak kako je z dojenčki na tako pot in pa seveda-trajekt?

Že v naprej hvala Mateja.

mateja

Dobro jutro, mat3ja,
očitno imate rezervirano, tako da je zaskrbljenost prepozna. O tem morate premisliti, preden načrtujete dopust. Sedaj pač boste šli in pazili, da bo otrok v senci, da mu ne bo prevroče, da bo dobro pil ali se dojil. Pot ga bo najbrž zdelala in nekaj dni bo imel čisto porušen ritem.
Vseeno pa bo verjetno vse v redu. Pozanimajte se, kje imate najbližjega pediatra.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

živjo!
Mi smo se pred tremi leti odpravili prav tako na Pag,ko je bila moja najmlajša hčerka stara šele pet tednov.Dopust smo preživljali avgusta,na pot smo se odpravili zgodaj zjutraj,vmes smo se dojili,na morju pa smo živeli kot doma,izogibali smo se le vročini,malo smo tudi namočili noge in nič ni bilo narobe.Ne delajte prevelike panike in uživajte na morju!Mateja

Tudi mi smo bili proti koncu maja na Pagu, hčirka je bila takrat stara 5 mesecev. Na pot smo šli v jutranjih urah in večino poti je spala. Malo več sva se dojili kot sicer, večjih sprememb pa ni bilo. Tudi na trajektu ni bilo nobenih problemov, ker smo bili v senčki, poleg tega je vožnja z trajektom zelo kratka(15-20 min).

S sabo smo imeli bazenček, v katerega smo vsak dan natočili toplo sladko vodo in uživanje je bilo na višku. Je pa tudi res, da smo se večino zadrževali v senčki, v jutranjih in večernih urah pa se ogromno prevozili z vozičkom.

LP,
Tina

New Report

Close