Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Vzaejmna – vračilo rezervacij

Vzaejmna – vračilo rezervacij

Pred dnevi sem od zdravstvene zavarovalnice Vzajemna, pri kateri imam sklenejeno dodatno zdravstveno zavarovanje, dobila pošto v kateri piše, da mi lahko vrnejo starostne rezervacije ali pa nemesto tega sklenem zavoravanje Nadometila +.

Prosim, če mi kdo pojasni, v čem je “catch” vračila rezervacij zdravstvene zavarovalnice Vzajemna.
Ponudba za sklenjeno zavarovanje Nadomestila + se mi zdi prava nategancija. Če se odločim, da mi izplačajo rezervacije je ta znesek skoraj 400 €, če pa sklenem zavarovanje imam plačano prvo zavarovalno leto v znesku nekaj manj kot 60 €.

Help!

Imam enako vprasanje. Dvakrat so mi to poslali, celo klicali so me. In mi ni jasno, kaj sploh zelijo od mene. Ker ne verjamem, da bi mi tako vztrajno ponujali denar. Ali mogoce kdo ve, za kaksen nateg gre?

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Ne vem, če gre pri vama za isto stvar. Pri Adriaticu (kjer imam dod.zav.)se je nekaj spreminjala pogodba tega zavarovanja in so zavarovancem morali vrniti del denarja, ker po novem v pogodbi ni bilo več člena, za katerega so po starem odvajali del premije, ki sem jo plačevala še vedno v enakem znesku(sem pa v tistem času poklicala na en tel.,ki je bil naveden za dod.inf.)- upam ,da sem vama kaj pomagala, sicer pa se obrnita na inf.pri vaši zavarovalnici

pri vračilu rezervacij pri vzajemni ni porebno sklenit nobenega zavarovanja pa ti denar povrnejo nazaj..preberite si podrobno kaj piše.potrebno je samo izpolnit podatke napisati tekoči račun in denar bo nakazan..aja dobijo pa vsi ki so zavarovani od leta 2000 naprej pri vzajemni ostali pa žal ne

New Report

Close