Najdi forum

Pozdravljeni forumaši!

Torej, znašel sem se v manjši dilemi.
Všeč mi postaja sestra najboljšega kolega. Z njim se poznava že zelo dolgo, in sva doslej bila vedno odkrita drug do drugega. On je kdaj mene vprašal za nasvet okoli punce, in obratno.
Ponavadi sem kar se deklet tiče, imel kar srečo. Imel sem 2 bolj resni zvezi, ostalih pa ne štejem, saj nikoli nisem bil pristaš teh avantur, za dan ali dva.
Zdaj sem pa malo starejši, 28, in kakšna 4 leta samski, ter sploh ne vem več kako pravilno pristopit k ženski.
Njegova sestra mi je pred kakšnim letom, dvem padla v oko. Prej je nisem preveč zaznal, saj je bila vedno bolj tiha in v svoji sobi, in pa dokler sem bil še z bivšo nisem ravno očes metal po drugih.
Seveda sploh ne vem če bi ji bil všeč, kaj več kot pogovorov ob kavici ob obisku kolega še nisem imel z njo.
Ne predstavlja mi toliko problem je povabit kam na druženje, bolj se bojim tega, da bi me zavrnila in kako bi na to gledal moj kolega, je kolikor sem opazil tudi dokaj zaščitniški kar se nje tiče.
Nikoli mu nisem omenil direktno, da mi je njegova sestra všeč, je pa večkrat sam omenil kako nadležno je ko vsi kolegi občodujejo njo (je namreč na pogled zelo simpatična).
Torej, kaj bi kdo od vas storil v takšni situaciji?

hm… zdej, če res nista mela nikoli nekih baš tem, je to kvečjemu zatreskanost… če je možnost probaj začeti kdaj z njo kak pogovor, nima veze ali v živo ali preko socialnih, da vidiš sploh, če bi to lahko mogoče blo kej več… prej, vsaj js, temu kolegu nebi nič omenjala.. da ne bo čudno med vama sploh če bo ona kdaj zraven v družbi. je pa res, da očitno mu je itak jasno, da vsi nekako palite na njo, lahko mu celo probaš kdaj sproti kej omenit kao za hec? pa boš vidu, kako bo odreagiru in izhajaš iz tam. pazi pa, da ne boš zaradi nje zgubiu njega.
srečno:)

New Report

Close