Najdi forum

Vse teče

No pa smo tam…. danes ponoči sem imela čisto moker zg. del pižame… sem mislila, da začne kasneje teči, ne pa že v 22 tednu…

Sedaj pa povejte nekaj, katere blazinice so ok… saj sploh ne vem kaj naj gledam….

Pa še nekaj kako ponoči, z modrčkom bi težko spala, pa še vsi imajo kost…. kaj potem, majčka ki ima tak del ala modrček, sam najbrž bodo blazince ven padle… al da si na kakšno ozko majčko prišijem blazinice, tko z dvema šivoma???

Ubistvu bo to dobra ideja tudi za potem po porodu….

No ja saj bo…. kako ve rešujete tale problemček???

LP

Živjo!
Meni so se zdele najboljše blazinice Fixies, mehke in vpojne, lepo oblikovane, Tosamine pa mi niso bile všeč.
Ponoči sem pa, sicer šele po porodu, prej mi je pricurljala ven samo kakšna kapljica, za spodnjo majčko zatlačila kar zloženo tetra plenico.

Nevem koliko ti bom pomagala saj je metoda stara 6 let(prva nosečnost).Tudi meni je začelo teči v 5.mesecu.Kupila sem si dva čisto navadna modrca(trikot oblike) iz bombaža(brez kosti in pd.)in dajala blazinice-nič se niso premikale.Da pa bi jih šivala bi bilo morda malo nerodno ker jih moraš menjat.Meni so bile takrat vse blazinice ok, le da so bile ene dražje druge cenejše.Glede tega pa je najbrž v tem času prišlo do sprememb(mislim glede ponudbe blazinic).Toliko,najbrž ti nisem prav dosti pomagala.

Jaz bi tudi predlagala tetra planico za majčko. Vsaj tako sem jaz delala, ko sem dojila hčerko.
LP N.

za po porodu sem se jaz vedno najbolje pocutila s tetra plenico, pripeto s knofljami na spalno srajco. Tudi toplo mi je bilo v prsa bolj, kot ce bi nosila blazinice, pa lepo mehko…blazinic pa nikoli nisem marala! Sem pac ze toliko casa na Gorenjskem, da se mi je zdelo skoda denarja, pa se greh se mi jih je zdelo stran jih metat, ce je priteklo samo nekaj kapljic. Raje sem si razrezala kaliko platno ali pa eno plenico na primerne koscke, pa so bile pralne blazinice narejene. Uporabne pa tudi za brisanje ritke/seveda sem jih prala na 90 in potem se prelikala.
Jaz sem pa v 23. tednu pa nic ne tece! In se tudi ne spomnim, da bi kdaj… pa imam ze kar nekaj teh reci za sabo. Samo po porodu nekaj tednov.

Jaz sem bila zelo zadovoljna z Aventovimi blazinicami.
Teči pa mi je začelo od cca 8 meseca dalje, predvsem ko sem bila s svojim malim nečakom, a nikoli tako, da bi morala uporabljati blazinice. Po porodu pa je seveda druga mokra pesem.

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Od mene je začelo curljati že pri 17. tednu, takrat sem potem najprej kupila Babylove (dm) blazinice, ki so se mi zdele fine, ker so tako velike in tanke, da se jih pod oprijeto majčko ni videlo, kasneje mi je sestra, ki je dala skozi že dve dojenji, podarila Tosamine, ki jih je prehvalila do neba – tudi za čas dojenja, saj imajo okrog in okrog šiv, ta pa je kvalitetno zadrževal njene navale mleka med dojenjem. Večinoma sem vse imela pod svojimi navadnimi modrci, ki jih za udobne nisem zamenjala skoraj do 8. meseca nosečnosti, zdaj imam pa vseeno raje udobni top Boa (Beti znamke, z mehko elastiko spodaj) ali pa kak dan celo modrčke za dojenje. Kapljam pa še vedno, vendar ne v takih količinah kot sem v začetku (zdaj sem v 37. tednu).

Nabavi si modrček za dojenje brez kosti, ker ga boš itak rabila potem po porodu. Pa kakšno št. večji naj bo!

priporpčam ti modrček iz mothercare-dojilski in namenjen za spanje. narejen je v stilu športnega mprdca kot mini majčka. sama sem ga imela celo nosečnost ( nekoliko prostora je še bilo za ev. povečane prsi) in mi je zdaj po porodu popolnoma prav. blazinice paso meni najbolj všeč od chiccota-so pa drage, v redu so tudi od babylove – v dm cenovno ugodne

Po dveh etapah dojenja (po 13 in 14 mesecev) prisegam na Babylove iz DM. Imela sem prave poplave mleka, pri obeh sem morala blazinice uporabiti že pred porodom, po porodu pa sem jih lahko menjala tudi na 2 uri ali celo pogosteje in kljub temu, da sem uporabila kar po dve hkrati. Koliko sem dala zanje raje ne računam, bi bilo morda bolje imeti več kompletov bombažnih, a tudi te niso ravno poceni, pa še vsak dan jih ne morem prati. no saj so nekatere res še mehkejše, morda lepše na izgled, a pri tako ogromni porabi moraš obvezno upoštevati tudi ceno, a ne.
No kot kaže se ti obeta prijetno dojenje!

MArija

Jaz že celo dojenje uporabljam blazinice, tiste, ki jih pač takrat imajo v trgovini. Res pa zapraviš celo premoženje, meni se zdi, da še več kot za plenice:)))))
Ja, spim pa ravno zaradi blazinic že ves čas z modrcem. Si tudi nisem predstavljala, da se to da, ampak kaj češ drugega. So pa ti modrci za dojenje taki fajni udobni, pa brez kosti. Saj se dobijo tudi s kostjo, ampak ti se baje odsvetujejo.

pod prvo zamenjaj modrček – mislim da tak s kostmi ni za nosečnico ali doječo mamico! aventove blazinice so se meni zdele ok, rešitev za ponoči pa mi je bila bombažna plenička za bolj ozko spodnjo majico.

New Report

Close