Najdi forum

Natanko pred tremi leti (ob tej uri) me je zbudil prvi popadek in ob 9.46 si se rodila ti, draga Nikica. Bila si prekrasna, popolna Tvoje rojstvo je bila najlepša stvar, ki se mi je zgodila v življenju.Še nikoli nisem čutila take ljubezni in toliko sreče. Žal je ta sreča trajala le dva dni. potem pa brezno, ki mu nisem videla konca.
Kljub vsemu sem (pre)kmalu zanosila in tokrat hvalabogu rodila zdravo deklico, ki ima zdaj tudi trimesečnega zdravega bratca. Hvaležna sem za vsak trenutek, ki ga preživim z njima, želim pa si, da bi nam družbo delala tudi ti. Boli me, da ne utegnem biti več dobra mamica tebi, saj te ne obiskujem več tako kot sem te prej (skoraj vsak dan), pa tudi tvoj grobek ni takšen kot bi si želela. Vseeno pa te imam še vedno neskončno rada! In vedno bo tako!

Nika, želim ti vse najboljše za tvoj 3. rojstni dan! Upam, da ga boš praznovala skupaj s starejšimi bratci in sestricami, ki ti tam nekje, kjer si, delajo družbo. Jaz bom letos skupaj s tvojo sestrico in očkom skušala “praznovati” ob tvojem grobku. Predvsem pa upam in ti želim, da bi bila srečna kjerkoli že si in da ne bi več trpela nikiti sekundice!

Rada te imam in nikoli te ne bom pozabila!!! Vedno boš z menoj, v mojem srcu!

Vse najboljše Nika!
Aria, tebi pa vse lepo!Kako čas mineva, bolečina pa še kar ostaja.

škratek

A., vse najboljše Niki in veliko lepih trenutkov z otročkoma, ki sta ob tebi!!!
Res sem vesela, ker je v tvoje življenje končno posijalo tudi sonce.
Velikokrat se spomnim nate in če drugače ne, sem s tabo v mislih…
Srečno in veliko moči za vnaprej!

(bivša) sodelavka

Škratek, kako res je kar si napisala!!! Kar ne morem verjeti, da so minila že tri leta. Naučila sem se živeti naprej, a bolečina v srcu ostaja.
Kako pa kaj s teboj? Nikoli ne bom pozabila, kako si mi v najtežjih trenutkih stala ob strani! Hvala ti!!!
Hvala pa udi tebi Titi!

Pri nama je vse tako, kot je bilo pret tremi leti, le žalost se je umaknila v ozadje, vsake toliko pa nama le pokaže svoj obraz, nosečnosti ni in ni in imam vse manj upanja, da bo kdaj še toliko sreče, da ugledam malot repetanje srčka na UZ in potem veselo opazujem rast trebuščka vse do konca. Kaj pa vem, bomo videli, a počasi umira upanje.Vidim, da vama je uspelo povečat družinico.Tako lepo je brati take zgodbe, tako lepo je biti srečen, ker je nekomu uspelo in take stvari mi vrnejo malo upanja…..ravno danes imam pregled, pa da se dogovorimo kako in kaj naprej….borba, ali vse skupaj pustit, neredit temu konec in živet naprej v dvoje.

srečno, pa javi se še kaj
škratek

Sem upala, da je končno le posijalo sonce tudi v vajinem življenju! Če si kdo zasluži otroka, sta to sigurno vidva!!! Po vsem, kar sta že preživela in sta ostala skupaj ter se skupaj borila naprej… res vaju občudujem. Kar ne morem verjeti. Veš, velikokrat sem se vprašala, kje najdemo moč za naprej in kaj nam daje upanje – je to delo naših angelčkov?

Upam, da je bil današnji pregled pozitiven in vama je okrepil upanje ter dal še nekaj moči za nove boje. Jaz držim pesti. Mora vama uspeti!!! Čakala bom na pozitivne novice. Verjamem, da bo tudi pri vas kmalu sijalo sonce!

Veliko moči in srečno iz srca!

Nika..vse najboljše

Ja, napotnica je doma, samo ne vem, kdaj se bom odločila jit ponovno. Imava še 4 zamrznjene

lp
škratek

Arija pozdravljena!

Napotnica je še kar doma, zamrznjenčki pa bodo še malo počakali, čeprav sem se mislila naročit pri avgustovski M, ampak je vmes padlo sonce v najino življenje, saj so naju poklicali s CSD-ja (po 11-tih letih) in v najini spalnici sedaj sladko spančka mala Tinkara. Dobila sva deklico, čisto mičkino, staro 14 dni sva pripeljala domov in sedaj imamo pestro in se imamo lepo.
Z ne bom pustila, probala bom, pa kar bo bo, sva se pa že pred dopustom odločila, da jih porabiva in konec…….nič več IVF-ov, borb, ampak samo midva in življenje brez otrok.No pa se je obrnilo in to za 2000 stopinj, kar naenkrat imava hčerkico, pa še upanje na kakšnega bratca ali sestico!

To sem ti želela sporočit, upam, da boš prebrala!
tebi in tvojim sončkom, pa seveda tudi možu, pa en lep pozdrav od novopečene, povečane, srečne družinice!

škratek

Skratek, iskrene čestitke in veliko sreče celi družinici! Naj bo hčerka zdrava in naj lepo rste!

Iskrene čestitke, škratek!
To me je zelo ganilo. Srečno, srečno družinica!

Hvala punce!

škratek

Škratek, iskrene čestitke ! Kako lepa novica.
Vama in Tinkari pa čimveč lepih skupnih trenutkov, zaslužita si čisto vsakega. Srečno !

Aria2: čestitke tvoji Nikici ob tretjem RD, čeprav boste praznovali posebej.
Njenega mesta v tvojem srcu ne bo zavzel nihče, in to je najbolj pomembno. Objem.

New Report

Close