vse najboljše
Danes bi naša Špela in mi z njo praznovala 5. rojstni dan, hkrati pa je danes pet let odkar smo jo tudi za vedno izgubili, zato draga Špela vse najboljše.
Lep pozdravček tudi vsem vam, ki doživljate enako usodo in veste kako se počutim danes, mislim, da me še prav pogledati ne bo smel nihče, najraje bi ostala doma, pa kaj ko mi bo sami še huje.
neja2
Špela, tudi jaz ti želim vse najboljše!
Draga neli2, domnevam, da na ta dan podoživljaš najhujše trenutke, kar jih starši lahko doživimo, zato sem v mislih s teboj in ti želim veliko veliko moči. Sama še nisem dala obletnice skozi, me je pa vedno bolj strah teh dni, ki se tako hitro približujejo.
Špela, veselo praznuj, pa tudi mamici poskušaj stati ob strani, da bo zmogla!
Aria
Ja neli2,vsi smo s teboj,vsi ki vemo kaj in kako to izgleda.V glavnem,če ti je kaj lažje,res nas je veliko,ki v srcu nosimo to.Čisto tak si,kot vsak drug pa vendar popolnoma drugačen,kot vsi,ki tega niso doživeli…kako to boli,kako boli in kako pogrešaš,za to ni besed,ni jih.Bodi močna,naj ti toplo sonce sveti.
Draga Neli2!
Dan obletnice je minil… Želim ti, da bi bil vsak dan do tebe prijazen, prijeten, topel! Včeraj je sijalo toplo sonce, tudi zate, za tvoje spomine, za tvojo žalost! Naj bo sončnih dni – ali vsaj trenutkov – vedno več!
Špela pa je prav gotovo lepo praznovala tam zgoraj! Družbe ima ogromno!!!
Srečno!!!