Najdi forum

Pozdravljeni!
Star sem 34 let.Simpatičen in privlačen. V svojem življenju vidim samo eno veliko zmedo iz katere ne vidim rešitve. Kriv sem pa si vsega sam. Sam sebe zelo nizko ocenjujem. A kljub temu me imajo nekateri neizmerno radi. Ne vem zakaj? Sem razvezan. Z prvo partnerko imava dva otroka. Spoznal sem novo partnerko, tudi z njo imam otroka. A živim pa sam. Čaka me bivša žena, čaka me nova partnerica, jaz pa samotarim. Kaj ko me ena psihično privlači, druga pa fizično. Brez ene in druge mi živeti ni. Ne moram se odločiti ta je boljša, ta je slabša. Sem slabič ! Nasplošno sem zelo labilna oseba. Prehajam iz skrajnosti v skrajnost.Živim zelo zdravo, počutim se samozavestnega, po nekem obdobju pa nasprotje-alkohol, cigareti, ženske, lenuharjenje…. To se mi dogaja že od rane mladosti. To me načenja. Tudi otrokom ne dajem vsega, kar si želim. Imajo me radi a jaz čutim, da nisem dober oče. Vsega imam polno glavo. Žalostno, toda jaz imam vse preveč rad. Eno žensko, drugo žensko,umirjeno življenje, razuzdano življenje, skratka sam ne vem kaj bi rad. Vsakih toliko časa si poterjujem svojo samozavest na ta način, da osvojim kakšno novo žensko. Morda sem samovšečen? Tudi to sem že slišal. Razdvojen sem med veliko stvarmi. Včasih si probleme lajšam tudi z alkoholom. A tudi ko po par mesecev ne pijem, ne vem kje sem in za kaj živim. Manjka mi ciljev ! Za kaj naj živim? Pa tudi samota me ubija. Ne želim več razočarati ljudi, ki me imajo radi. Že dvakrat sem šel od žene k partnerici in nazaj.
Vem kako me imata obe radi. Jaz pa ju mučim. Obe upata, jaz pa se ne moram odločiti.
Kako naj si pomagam? Koko naj živim, da okoli sebe ne bom sejal same žalosti!!
Zakaj ne najdem življenske sredine…
Pozdrav Robi

Spoštovani Robi,
če je res, da se vi ne morete odločiti med ženo ali ljubico, bo pa prej ali slej tudi res, da se vas bo ena ali druga naveličala in se bo odločila namesto vas.Takrat bo v igri verjetno že katera tretja….
Spoštovani Robi življenjskih ciljev ni mogoče postavljati nekomu drugemu, zato bodo vaši cilji vaša naloga, za streznitev pa le vprašanje: ali redno izplačujete preživnino za vse tri otroke?

Najbolje, da greste skupaj živeti pa boste imeli mini harem. Šalo na stran.
Robi, odrastite. Tole z razuzdanostjo in alkoholom ni nič drugega kot to, da niste labilen temveč slabič. Sam sebi se izgovarjate in iščete poceni razloge za svojo nesposobnost sprejeti odgovornost, ki jo družina in otroci prinašajo.
Sem moški pa vendar vam moram reči, da ste očitno kar trikrat mislil z napačno glavo.
Zakaj delate nesrečne ljudi, ki vas ali pa so vas ljubili zaradi svojega egoizma?
Smisel življenja je dajanje, predvsem ljubezni, časa in pozornosti. Vi si očitno le jemljete, dajete verjetno nič ali bolj malo. Morda bi vam pomagalo zbližanje s kakšno versko ustanovo ali čim podobnim. Tam učijo ravno te stvari, ki vam jih izdatno primanjkuje.
Če niste sposobni urediti teh stvari vam iz srca želim, da vas obe ženski “dasta na čevelj”. Hkrati. Potem boste morda spoznal s čim in za kaj ste kockal in vsaj ne boste več nikogar onesrečil.
Noro, da taki sploh hodijo po svetu!

New Report

Close