Najdi forum

Vrtoglavica in M

Pozdravljeni

Zmeraj ko imam Menstruacijo imam nad glavo en pritisk in Vrtoglavico kot da se ti vid premake za nekaj sekund, in pristik v glavi se nadaljuje zmeraj. Vrti se mi ko sedim, lezim, gibljem, ko grem nakupovati in 3 dni sem sedaj imela močno krvavitev tudi ko se tuširam videm ne majhne ampak velike krvne strdke. Rodila nisem stara sem 31 Kaj naj storim glede tega?

Hvala vam

 

Spoštovani,

ne vem, kaj vam ob M povzroča omenjene simptome, v poštev pa pridejo v glavnem motnje v regulaciji krvnega tlaka in cirkulacije. Bi morali enkrat med menstruacijo do svojega družinskega zdravnika, da vam naredi nekaj osnovnih kliničnih testov, izmeri krvni tlak, pulz, morda naredi kak EKG ipd. Če ne vemo, kaj vam je, je tudi zdravljenje problem.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close