Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Vročina in kopanje v bazenu

Vročina in kopanje v bazenu

Spoštovani,
zanima me, ali se lahko otrok (3 leta) z 38.5 ali več vročine kopa zunaj v senci v bazenu, ki ima okrog 30°?

Hvala za odgovor in LP

Spoštovani m,
kopanje kot način ohlajanja je priporočljiv, vendar bo otroka z vročino nad 38 zeblo, če ga boste dali v vodo s temperaturo 30 stopinj. Ko ohlajamo, damo najprej vodo s telesno temperaturo (37 ali več, če ima višjo) in šele nato ohlajamo. Tu bo pa kar vroč naravnost v 30, pa se zna zgoditi, da mu bo neprijetno.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Ja, tudi na to sem pomislila ampak punčka je hotela noter in ostala v vodi kar dolgo časa. Zeblo jo je potem, ko je prišla ven, pa me je skrbelo, če smo mogoče naredili napako, da smo jo pustili v vodo. Kaj mislite o tem?

LP

Že v redu, m, ste jo pač malce ohladili, potem pa ogreli, če jo je zeblo.
Če je punči v vodi uživala, potem je v redu. Če bi jo zeblo v vodi, bi že protestirala.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close