Vroce poletje???
Kaj si pa vi mislite o tem, da zrebanja za vroce poletje ni bilo predvajano po TV?
(ali pa se morda motim pa je bilo, a ga jaz nisem zasledila)
Jaz se isto sprašujem. Da ne govorim o tem, da sem klicala na loterijo, pa mi je tip totalno neprijazno zabrusil, da bodo rezultati žrebanja v sredo v časopisih.
Moja tašča je naredila malo paniko (ima dve srečki), ko smo ugotovili, da ne bo po TV žrebanja. Ti je rekel za naslednjo sredo?
rezultati so drugac na netu a ne vsi!!! Pa za datom zrebanja pise 19 in ne 18 kakor pise na sreckah! No sej jst nimam nobene(srecke) sam se mi pa mal cudn zdi saj se zrebanja za VELIKO manjse dobitke vedno predvajana!
Jaz sem tudi imela eno karto vroče poletje in mi je bilo čudno kako to, da ni na tv. Take velike nagrade so ja vedno bile na tv oz. direkten prenos. Sem hčeri povedala, da naj kupi časopis, ki so izidi žrebanja in trgovke niso imele pojma, ki bi to bilo oz, ki bi pisalo rezultati žrebanja.Ravno kar sva z možem pogledala na njihovo spleteno sran loterija in tam je cela stran izpisana o izidu žrebanja poglejte tam.Samo to vam povem, da sem malo bila razočarana samo za dve številki razlike pa bi bil moj mercedez.
hi hi hi resnično se ne hecam no pa drugič bom dobila. Moram pa povedati, da pa sem včasih srečne roke vedno kaj sem dobila pri deteljici sem dobila kar nekaj denarja. Samo pravijo, da nekaj ga špičijo glede žrebanja, da imajo neke svoje fore recimo pri lotu kaj mislite, da je to res.No za avto se ne sekiram ker z možem imava vsak svojega novega seveda.Pišite, če je kdo od vas imel srečno roko, da vidimo če nam oči mažejo
lepo se imejte in lep sončen dan marelica
Živjo,
moj oče je na vročem poletju pred 5 leti zadel avto(“reno” bye bye). Smo ga dobil in se še sedaj srečno furam. Od takrat seveda nič več ne pričakujem, ker se nam je pač usralo, sem pa letos vseeno zadnji dan kupila eno srečko. Ker sem čist pozabila nanjo, se moram pozanimat, če je kaj blo. Ajd čao.
Živjo Alja
Me veseli, da je tvoj oče zadel vroče poletje avto, lepo, da si napisala, ker jaz vedno imam v glavi kaj pa,če če ? nas potegujejo za nos.Povedala si, da si kupila zadnji dan karto, da jo moraš poiskati, če si kaj zadela veš zakaj ti to pišem, ker sem imela isti primer kot ti. Jaz pa sem pred enim letom si naročila en komplet deteljice ki je bilo javno žrebanje po tv, žrebanje je bilo kar dolgo in pozno zvečer ker po navadi grem spati kot kura zgodaj sem naročila moji hčeri naj si zapisuje številke nato sem drugi dan vse pogledala in to na hiter, ker se mi ni ljubilo gledati.
In vse na hiter pogledam in sem imela samo v eni deteljici polno eno vrstico ostale kartice sem vrgla proč tisto sem pa po torbici nosila eden mesec. Slučajno sem bila pri mami in zagledam to deteljico in povem mami na tukaj imaš kartico meni se ne ljubi idit na loterijo za par tolarjev. Saj veš kaj so starejše ženske pa moja mama gre naslednji dan v loterijo in vpraša tam ono žensko, če pogleda kaj ima in so bile dve vrstice samo ena številka je zgrešena pa bi dobila ful nagrado tako, da je moja mama dobila takrat toliko denarja, da si je lahko za tisti denar kupila kabelsko in še ji je ostalo a vidiš, kaj je površnost. Moji mami je vedno žav za tistimi mojimi karticami, ki sem jih vrgla, ker je bila prepričan, da je bilo kaj. No vidiš kako se na koncu isteče tam kje te sreča čaka ne rineš v nesrečo pa prej mislim, da si istega mnenja kot jaz.
Lep pozdravček marelica
Forum je zaprt za komentiranje.