Najdi forum

vprašanje za punce

Najprej pozdrav.
Mene pa zanima če je katera že probala ta vosek od veet????kako se vam zdi…jaz sem ga namreč kupla in sploh ni vredu…nič si ne moreš naret…pa še denar stran vržeš ker je kar draga stvar to..no lep pozdrav..

Shadow

ja sm probala une trakove z voskom pa morm rect da sm bla tut jest razocarana ker nc ne pomagajo pa se boli ful.po mojih izkusnjah je se zmerj najbols ce kups en brivnik pa je:) LP

a kera pozna kaksn koristn vosek (hladen)?

Jst sm razocarana-mislm da bi mogu met pol metra dolge kocine da bi ti jih “zagrabl” prej bi pa volkodlak scena sej bi mi tipo pobegnu

JAz sem poskusla uni tastar vosek Veet, ko dobiš take dvojne plastificirane, temnomodre listke. Z njimi sem bila zadovoljna. Tanovga veeta pa nisem še probala. In ga tudi ne bom. Vam povsem zaupam, da imate slabe izkušnje.

Ej tenks stara, da si povedala, da je ta veet zanič. Js sm si ga že misla kupit. Tak zdej pa si ga ne bom.

Hey!

OK; jaz pa imam čisto drugačno izkušnjo, meni je namreč uspelo.In sem zadovoljna, bolj kot s prejšnjimi trakci, britvice so zate čist adijo.

papa

oj! no jest ti predlagam da uporabiš kremo weet, jest sm znjo zadovolna, tko da probej kremo weet pa boš vidla da je ok

jz osebno mislm da je VEET cel kr neki.Sm kupla ene par kremic pa sm misnla wow,pol pa sporbam je pa ucink najprej d best pol cez neki dni pa ze zacne rast spet.Priporocam ti depilacijo,ki je od vseh teh stvari se najbolsa.

VOSEK VEET SUX!!!!!!!!!!!!!
To je največja potegavščina od čang-šlang čaja.
MEne zanima, zakaj sem sploh padla na reklamo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close