Najdi forum

Vprašanje za ga. Alenko

Pozdravljeni,

Stara sem 28let. S partnerjem sva bila skupaj štiri leta. V tem času nisem nikoli doživela orgazma, čeprav se je on zelo potrudil in me razvajal na vse možne načine. Če sem še tako uživala, pa orgazma ni in ni bilo. Tudi pri samozadovoljevanju orgazma ne doživim. Moram povedati, da kar se tiče spolnosti nikoli nisem imela nobenih negativnih izkušenj, zato mi ni jasno od kje ta težava… Baje je lahko težava ne samo psihične, temveč tudi fizične narave (?)… Skrbi me da nikoli ne bom doživela orgazma…
Rada bi si poiskala novega partnerja, pa me skrbi da bi ga od mene odvrnilo to da sem “frigidna”, zato si ne upam navezati stikov z nikomer. Umikam se v svoj svet iz katerega ne najdem izhoda.
Prosim za kakšno vzpodbudno besedo, oz. nasvet kaj naj naredim…

Lep pozdrav!
Ana

Razumem, da ste v stiski in vas skrbi, ker nikakor ne morete doživeti orgazma. Svetujem vam obisk v ambulanti za spolne motnje pri Kliničnem centru v Ljubljani, kjer so najbolj usposobljeni, da odkrijejo zakaj pri vas pravzaprav gre in vam pomagajo.

Alenka B

mogoče ti bo pomagala knjiga Huberta Požarnika, Zdrava in motena spolnost. Če se prav spomnim prav lepo po korakih “uči žensko kako doživljati orgazem”.

New Report

Close