Najdi forum

vprašanje za abstinenčno krizo

Zdravo,

tri leta že redno pijem alkohol vsak dan napr. od 2.5L do 3L rdečega ali belega vina ali pa 0,7dL do 1L žganja. V petek sem se odločil da preneham, razlog je ker imam vnetje kolena in jemljem zelo močne antibiotike kjer je strogo prepovedano pitje alkohola ter drugi razlog je zelo zelo slab krvni izvid jeter. Se pravi ali konec z alkoholom ali pa za par let 3metre pod zemljo(grob). Začel sem v petek. Dopoldan sem spil 2dl rdečega vina potem pa zdaj do nedelja 13:30 nič več. V soboto zjutraj so se mi roke tresle in zelo slabe volje sem bil vse mi je šlo na živce. Ta dan sem spil 3×1 po tableto vitamin C v presledkih(ki sem jih kupil v lekarni) ter nisem imel apetita pojedel sem en obrok zvečer ter spal sem vse skupaj 2 uri. Danes v nedeljo zjutraj so se mi roke tudi tresle ampak zdaj po kosilu se bolje počutim imam dokaj dober apetit, pijem tudi vitamin C ter čim bolj se hočem zamotit, sprehod z punco, tv, računalnik. itd.

Zanima me naslednje kak dolgo traja abstinenca(koliko dni?) in kakšna je abstinenčna kriza od alkohola? npr: (živčnost, depresija, tresenje rok, nespečnost, in je še kaj česar nevem)? Zanima me še tudi kaj bo z mano v naslednjih dneh če je kdo že to dal skozi mi naj prosim napiše, jas vam pa vsekakor napišem kako napredujem.

Prosim za hiter odgovor, hvala vsem za mnenja in komentarje že v naprej,

psotnic

Zivjo!

Si ze dal skozi vse skupaj najbrz ali se vrnil nazaj? Kako je bilo? Prosim za pomoc!

New Report

Close