Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Vprašanje glede zobarja

Vprašanje glede zobarja

Lep pozdrav, sem 20 let star, trenutno brezposeln, a sem še kar na otroškem oddelku pri zobarju, ne vem zakaj, ampak od tedaj ko sem šolo končal je rekla, da naj pri njej ostanem da mi še ostale zobe porihta, pol pa grem k svojem. In danes sem bom prijavil k svojem zobarju, a nekaj ne zastopim. Včeraj me je začela boleti zgoraj levo štirica ali petica, bolečine ne morem objasnit, in tudi ne tiste točke kjer vse to boli, odprla mi je štirico, reče da je vredu, mi jo pokrije, in sestri reče da naj nekaj provizoričnega vračuna zraven, odprla mi je zdrav zob, videl pa sem da me mogoče bolita med šestico in petico, kjer je tudi pol črn zob, a tega ni opazila. Ali bi moral danes plačati za to da mi bo še enkrat odprla drug zob, in po možnosti sfardirbala celotno zobovje, ali kako?

Pozdravljeni,

glede na to, da sedanji zobozdravnici ne zaupate, si poiščite novega zobozdravnika. O pravilnosti njenih odločitev ne morem soditi, saj tu ne morem narediti niti kliničnega pregleda.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close