VPRAŠANJE GLEDE TESTOV
Pozdravljene
Mi imamo v sredo teste pri dr.Voduškovi. In imam nekaj vprašanj:
– ali pokaže alergijo čeprav otrok ni bil direktno izpostavljen alergenu npr. jajca, pšenica. Sicer sem v času dojenja pojedla veliko teh snovi pa vendar-takrat se tudi zdajšnji problemi niso kazali, čeprav sem popila 1l mleka na dan in pojedla veliko jogurtov
– ali so testi lahko lažno negativni-sestra je rekla, da so lahko lažni ob uporabi sirupov, kapljic protu alergiji.
– naredijo vedno krvne este, čeprav so kožni negativni
No jaz upam, da ni hudega, kajti od sobote pridno pijemo Pregomin, vendar nimam občutka, da bi bila koža boljša. Problem je, ker pri nas ni bila tako drastično slaba-nekaj rdečih pikic po ličkih in malo suha koža, nekaj mozoljčkov okrog oči. Drugje koža neprizadeta. Begalo me je le, ker se koža ni izboljšala en mesec in ker so bili za mene nerazumljivi zagoni slabšanja.
No bomo videli v sredo, upam, da ne bom preveč razočarana-MORAM PAČ BITI PRIPRAVLJENA NA VSE.
tudi medve pijeva pregomin že 4 tedne po 14 dneh se je začelo izboljševati, dva dni je pa koža zelo lepa nobenih ispuščajev nič, pravjo če je alergija na km naj bi bilo vredu po 1,5 mescih ko se koža čisto izčisti, res pa je da imama do 3 ure nege na dan, z vlažilno kremico ter oljem
glede testiranja pa mene tudo zanima jas namreč grema v petek wohlmannu