vprasanje brez odgovora
Živijo!
vztrajno iscem podatke o neki stvari in nikjer ne najdem odgovora. imam punco, ki je bivsa odvisnica heroina. glede na to, da se ji zmeraj nekam mudi in ima neke opravke in z mano ne prezivi vec kot 8-10 ur, ji tezko verjamem, da je nehala.
zadnjic se je zgodilo, da sva bila 12ur skupaj (22.30-10.30), ker je trdno zaspala, ko se je zbudila je bila bolj hladna kot ponavadi (temperatura telesa), teklo ji je iz nosa in zdela se mi je bolj bleda kot ponavadi, aja pa vsake toliko je kihnila. glede na podatke, ki sem jih nasel na netu, to nakazuje na withdrawal, ki se zacne po 10-12h.
vendar pa moje vprasanje ni povezano s tem ali mislite, da se zmeraj jemlje ampak me zanima nekaj drugega. ceprav, bi rad slisal vase mnenje tudi o tem. ker se mi zdi zelo nevrjetno, da se ti zmeraj nekam mudi, ceprav nimas sluzbe ali kakih drugih normalnih obvezujocih opravkov. zmeraj, ko se zmeniva za uro zamudi in sit sem konstantnih izgovorov, zakaj se ni prikazala ob casu in zakaj se ji mudi naprej. s tem, da opazil sem tudi vzorec njenega neodzivanja na smse in potem skoraj vedno po uri in pol, do dveh ur, napise neki izgovor (crknila mi je baterija, nisem videla smsa, itd). rada tudi povdarja to, da ne razume kako si lahko odvisen od heroina, ker njej ni bil problem nehat (po treh letih) in vse kaj je bilo je bilo to, da so jo noge bolele, 3 dni ni mogla spat in se pocutila kot da ima gripo, aja pa skozi to je sla sama doma in to naj bi bilo to. vse skupaj se mi zdi absurdno.
pa preidimo k glavnem vprasanju! opazil sem zanimivo stvar, ki si je ne znam razlozit. prebral sem nekje, da ko nastopi withdrawal, se zacnejo na veliko izlocati telesne tekocine, ker telo izloca neke snovi in pocutis se, kot da imas gripo. meni se je ze dvakrat zgodilo (po opisanem srecanju in se enkrat prej ko sva prezivela skupaj 10ur), da sem se po teh srecanjih pocutil kot da sem dobil gripo, iz nosa mi je teklo in pocutil sem se utrujeno, trajalo pa je priblizno 3 dni. na obeh srecanjih sva se ob koncu srecanja poljubljala eno uro, potem pa je odsla. spolnih odnosov med tema srecanjama ni bilo, tako, da teh telesnih tekocin si nisva izmenjala.
zanima me, ce je to posledica (ker ona je vcasih in verjamem da se zmeraj, konzumira heroin s kajenjem, se pravi oralna konzumacija) izmenjave sline, ki posledicno vsebuje heroin in mi to povzroca manjsi withdrawal, kar se mi zdi absurdno; ali pa je to zato, ker njeno telo izloca te stvari, ki pri njej povzrocajo stanje podobno gripi in potem posledicno se pri meni zgodi isto, ker se nauzijem njene sline? ali pa gre za to, da dejansko lahko dobis prehlad/gripo od nekoga, ki je v fazi withdrawala?
mislim, da je vse skupaj zgolj nakljucje, vendar mi ne da miru, ker se je to zgodilo 2x. zanima me tudi, ce ima kdo podobne izkusnje?
Hvala vam za vaša mnenja!
Brentano