Najdi forum

Vprasanje

Okej, zanima me mnenje fantov. Kako bi vam bilo, če bi se zbudili ob tem da vam ga punca fafa? Da bi vas kdaj pa kdaj s tem zbudila, namesto da vas zruka, ali pa budilka?

Tako bujenje je nekaj najlepšega, pogojuje pa zamudo v službo,…če pa je nedelja zjutraj,… potem je jutranja kavica precej v poznem dopoldanskem času, saj si ženska za svoj trud zasluži pošteno oddolžitev, kajne, hmmmm, me prav zanimajo nadalnji komentarji…

Še povratno vprašanje avtorici- kaj pa, če bi ti jo zjutraj tvoj partner začel lizati,…hmmmm.ti si na vrsti, pa da beremo, lp

Meni bi bilo všeč.

Drage   punce mene zanima   kaj naredite   na zabavi    ko se malo   napijete   in če je  več deklet skupaj   če pride do vas neki fant   ter eno od  deklet    povabi na   ples .

Vendar  ko vidite da se   punca in fant med plesom   stiskata ali   poljubljata   .

Odgovor na objavo uporabnika
Ena335, 18.09.2021 ob 22:50

Meni bi bilo všeč.

Men je všeč….

Pa potem paše 69, in jutranja kavica, s sexom, ne keksom,…ali pa tudi, čokolada zna biti nekje prav slastna,…pride katera prespat?

Definitivno najboljša budilka! Vsak dan. Pa še zajtrka ne rabiš 😉

Meni bi prav pasalo, da se bi takole zjutraj zbudil. Me je bivša parkrat preizkusila pa sem ji hitro vrnil nazaj, me je klicala da bi še po 2 mesecih, ko sva šla narazen. Jaz pa sem zvest svoji zdajšnji zato raje z njo nadoknadim vse kar sem prej zamudil.😉😉😉

az ,ko vidim v naravi dobro bejbo začnem drkat in včasih tako, da me opazi.Zadnjič sem se skril in na skrivaj drku na 2 hudi bejbi.In ko sta se usedle na travo sem stopu cca 50m od njiju iz grmovja in drku obrnjen proti njima tako, da sta me videli.Kaj menite ženske o tem mojem fetišu.lp

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1542, 30.09.2021 ob 20:34

az ,ko vidim v naravi dobro bejbo začnem drkat in včasih tako, da me opazi.Zadnjič sem se skril in na skrivaj drku na 2 hudi bejbi.In ko sta se usedle na travo sem stopu cca 50m od njiju iz grmovja in drku obrnjen proti njima tako, da sta me videli.Kaj menite ženske o tem mojem fetišu.lp

Punce bi pristopile takole kdaj in recimo neznancu zdrkale ali se mu nasmehnile in rekle naj drka pred njo do izliva.Lp

Javi se mi na mail korezgrega007 @gmail.com

tooop

Ampak nobena to ne nardi…

Bivša je to večkrat počela, sedanja pa žal še nikoli … ni lepšega prebujanja, kot občutek mokrih ustnic, ovitih okoli jutranjega trdega tiča.

New Report

Close