Najdi forum

Vem da je bilo o seksu v troje ze veliko ampak jaz bi rad nekaj prasal.
Star sem 18 let in nism se nikoli. Zadnic pa sta mi prijateljici namignili na seks v troje. Naj pocakam, al naj mi bo prvic v troje ?
Hvala

prvič z dvema? a je sploh lahko še kaj lepšega? srečnež!

jest se pa s tem cist ne strinjam.prvic nej bi blo z eno osebo k jo mas ful rd pa k ves da ma ta oseba tut tebe rada.en sex u troje cist brez custeu pomoje sploh ne pride u postev.rajs pocakej, sj se ti nikamor ne mudi.LP

stari GASA!…..ce pa se odlocis, da tega ne storis…prosim, da na veliko napises….jaz sem prpa

ma ljudje kva je narobe z vm.a ste usi sam eni potrebnezi?

ah maja no!!…fantje nimamo nekega čuta za 1…….nam je vseeno…..”nekdo”….če ne izvedeš tega zdaj, ko je prilka..lahko da je ne bo nikoli vec….jaz sem jo dolgo cakal, pa je nisem docakal…..ampak se kar potrezljivo sledim….premikom…hehehhe

….maja…nikar tako kritično…to ni potreba-to so sanje!!!!!!!

za v troje je ful bols da nisi custveno navezan.. pol mogoce ne bos vec mel priloznosti tko da ti kr go for it.. pomoje ti bo ful gut, razen ce si bolj obcutljive narave.. dunno nared kar sam cuts da je prov

mislm da je to tvoja zivljenska priloznost..nasekaj jih

Jaz pa mislim, da za prvič to ni priporočljivo. Nebi raje izbral osebo, ki te ima rada, ti veliko pomeni in da sta oba pripravljena? Jaz mislim, da za prvič ne, potem pa…

bravo mis koncn se ena:).drgac mate prou daj za sex u troje bols ce nis custveno navezan sam za prvic pa pomoje mors met enga tacga k ga mas rd…naredu bos pa itak tko k ti pase:)

se strinjam z majo…prvi seks more bit z osebo, ki ti neki pomen in ki jo mas rad.. ne pa kr z dvema zenskama naenkrat…

ampak ti pa si en. potrebnez ej… hudo…

no.. sam če sklepaš po tem, da je moski in da skoraj vsi moski misljo z uno glavo k je spodi.. pol bo probu u troje ane:)

sam problem je v tem k mu bo zihr zou da ni pocakou k bo ksno uredu punco spoznou

Ja sej v tem je fora. Jsz bi sigurno počakala oz. zbrala fanta, kateremu zaupam, ne pa kar dvema…
Ne vem- saj mogoče bi bilo pa full lepo, ampak za prvič ne!
Ma vsi tipi so pa takoj za- ne štekam. Kaj jim gre res samo za seks?!

joj punce, kolk ste stare?…nekdo…ti kr zagrab prilko….sploh ti ni potrebno bit custveno navezan za 1. sex…..redkokateri moski je bil….(za zenske je menda res drugace)….zato so pa one zenske in moski smo moski…..ti kr uresnič sanje velikokaterega moškega(tudi moje),….LEPO SE IMEJ!

pa kaj punce mislite da tipom prvi seks res toliko pomeni kot vam? ne presojat moških želja in pogledov s svojim gledanjem na to. tu sta dva popolnoma različna svetova. Oprostite drage dame, ampak nam prvi seks res ne pomeni bogve kaj.

Ne ga srat, tudi punce sexamo velikokrat samo zaradi sexa, samo da tega ne priznamo. Vedno se izgovarjamo, da smo zaljubljene in oh in sploh. Jaz sem prvič šla z nekom z izkušnjami ( zato sem ga tudi izbrala) in brez ljubezni. Bilo je super in mi tudi po 12 letih tega ni žal. Naj zgrabi priliko, to mu bo nepozabno doživetje, ne mu ga pokvariti z licmerskimi moraliziranji.
Lep pozdrav, Beba

uros po pa ne vem a mam sam jest tako sreco da sm dobila tok uredu tipa..on je bil 2 leti starejs pa je reku da je cakou na eno k jo bo mu res rd pa nikol me ni silu, sva bla skupj najprej pol leta.pa se zdj sva skupi.a je poj on res samo ena izjema?

Nekdo – izvoli še moj (moški) komentar.

Če malo bereš tukaj na forumu zadeve, je moj predlog – pojdi v troje

zakaj:

– Ker potem v življenju, ko boš srečal dekle svojih sanj in jo boš imel rad
ne boš več imel priložnosti za tak tip sex-a.

V zahvalo nam na forum lahko opišeš doživetje, vsem ki nismo poizkusili,
vendar imamo sanje da bi to počeli, pa ne moremo več iz razno raznih razlogov.
Mislim, da bo tudi dekleta zanimalo (saj vidiš da imajo iste sanje kot moški hehe)

Lepo se imej.,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close