Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija vprašanje

vprašanje

stara sem 20. pred približno 1 letom sem imela poškodbo nosu. nisem šla na pregled, saj sem čutila bolečino samo kratek čas in nisem vedela, da mi bo poškodba povzročila rahlo zamaknjen nos in grbo. seveda si želim operacijo, ker me to zelo moti, saj sem pred poškodbo imela zelo lep nos.
ali mi lahko stroške krije zavarovalnica ali ne? na žalost nimam nikakršnega potrdila, da se je poškodba resnično zgodila… ali lahko na pregledu vidijo ali je kriva poškodba ali dednost? hvala za odgovor! lp

Spoštovana!

Včasih se vidi, včasih se ne, da je “grba” posledica poškodbe. Ali bo zavarovalnica krila stroške, je najbolj, da se obrnete na njih (po pošti, osebno ali drugače).
Morate pa vedeti, da žal tudi po operaciji, nos pogosto ne izgleda tako, kot je bil.

LP IB.

kako to mislite, da ne izgleda tako kot je bil? ali s tem misleite povedati, da še vedno ostane grba? ali da je pač drugačna konstrukcija kot pred poškodbo? hvala

Spoštovani!

Da, mislil sem, da je nos lahko po operaciji drugačen, kot je bil pred poškodbo. Tudi operacija ne “uspe” vedno, pa ste vi ali operater nezadovoljni…

LP IB.

New Report

Close