vprašanje
pozdravljeni.Na začetku avgusta sem dobila gnojno angino..ker ospen 1000 in 1500 nista pomagala, sem se dvakrat na dan 3 dni vozila v bolnišnico-tam sem dobivala 600mg klimicina(inekcija).Potem pa sem še pojedla do konca 16 tablet klimicina(300mg).zadeva se je takrat umirila.
No zdaj pa se je zopet ponovila..od sobote sem jemala po 300mg klimicina na 6 ur…včeraj sem dobila včeraj sem dobila 1200mg klimicina prek inekcije…zdi se mi sicer da se stanje izbolšuje, čeprav so moji mandeljni čisto beli, zagnojeni..seveda klimicin moram do konca pojest.(34 tablet)….Najbolj pa me skrbi zdaj ena stvar…Nekaj dni sem imela težave z dihanjem-če sem tko izdihnila preko nosa, se mi je tko zdel kot da bi mi nekaj “plapolalo noter”
nahoda nisem imela….danes pa mi je to šlo že pošteno na živce in ko sem prek nosu potegnila vase zrak in to izhrknila…se mi zdi da je podobno mahnemu delu mandeljna(je tko bledo rožnato trdo meso z sluzjo, drugi delček pa je malo bolj svetlo rožnat.)Zdaj pa vam bi postavila mogoče za vas smešno vprašanje… ampak mene tale zadeva malo bega… Kam bi lahko nesla tale košček, da bi ga laboratorijsko pregledali…