vprašanje
bom še jaz vprašala ker vidim na to temo samo neka stara mnenja mene pa zanimajo sedanja.
moja ginekologinja dr. irena tonin je dala odpoved že decembra v zdravstvenem domu domžale ( sem iz domžal) in od takrat naprej sem brez ginekologinje ker niso nobene zaposlili.
zdaj sem v fazi iskanja nove ginekologinje saj rabim tudi redni ginekološki pregled na katerem nisem bila že več kot 4 leta.
razmišljam o tem da bi poskušala pri dr. katarini kolar kurent ki je zdaj zaposlena v zdravstvenem domu kamnik in edina še sprejema nove pacientke ( ostali dve jih namreč ne sprejemata). meni bi kamnik tudi ustrezal, vsekakor.
sem pa malo brala mnenja na netu o njej in so zelo različna in me skrbi ker je kar nekaj punc z dr. kolar kurent zelo nezadovoljnih, kot sem razumela pa ona menda ni kaj zelo prijazna kot oseba. nekatere punce pa so zelo zadovoljne z njo.
tako da sem malo razdvojena ali bi vseeno poskusila pri dr. kolar kurent ali raje ne?
prosim da mi odpišete tiste ki ste pri njej da bom imela predstavo kakšna je dr. kolar kurent, da ne bi kasneje svoje odločitve obžalovala. če je tvegano potem raje poskusim v ljubljani, na metelkovi, če bi me katera ki je tam zaposlena, vzela.
brez ginekologinje pač ne morem biti, to je dejstvo. možnosti za iskanje pa ni veliko ker po mojem je še najlažje da katero dobim ki je v kamniku v ljubljani pa bo samo še težje. dr. kolar kurent sicer ne poznam.
Martina
Mogoce cisto prepozno za pdgovor ampak dr. Kolarjeva je bila moja g. dolga leta v Lj. Z njo sem bila res zadovoljna, res da ne govori veliko sama od sebe ampak vedno mi je na vsa moja vprasanja odgovorila in si vzela cas. V obeh nosecnostih me je -vedno dala UZ, in ga tudi v nenosecnostih vedno naredila. Sem mislila da se je upokojila…
hvala za odgovor, vseeno. tud jz priznam, ga nisem vidla prej. na ta forum zlo redko kej hodim preverjat če je kdo meni napisal kakšen odgovor, ponavadi ga ne pričakujem. komentirat pa še pridem, to pa.
vseeno hvala za odgovor. vsako mnenje je dobrodošlo.
jz sem se pol odločla de bom pa vseeno probala v lj dobit kakšnega ginekologa, in tudi sem probala. mela sem srečo de je nove pacientke še jemal dr. raid al-dhagistani, v zd ljubljana-fužine. jz sem, ko sem si iskala informacije kdo sploh sprejema nove pacientke, našla na strani od zd kamnik eno aplikacijo na to temo kjer je vse jasno. tam napiše kdo sprejema nove pacientke in kdo ne. in tko sem poskusla prek mailov, če bi me dr. al -dhagistani vzel, ki je v zd ljubljana-fužine. mela sem srečo, vzel me je brez problemov. pač pri nekomu moraš bit in jz sem se tega držala. bom vidla kako bo. sem pa nekaj malga brala tud mnenja punc k so pri njem ( jz ga sicer ne poznam) in so z njim zadovoljne, de je to bojda en najboljših ginekologov v sloveniji, takoj za dr. pušenjakom. pravijo de je kot oseba sicer malo hecen, sicer pa prijazen. pri meni je najpomembnejše de nisem brez ginekologa. do zdej sem se z vsemi dosedanjimi ginekologinjami, ki sem jih imela v domžalah, dobro razumela in mi ni blo treba menjat. moja frendica recimo je pri svoji sedanji ginekologinji poskusila tud tko k jz, če bi slučajno ratalo de bi jo una vzela in jo je in je to to. in je s svojo ginekologinjo zadovoljna.