Najdi forum

Mene pa zanima v kakšnem primeru ljudje obiščejo psihoterapevta, ali je to res v najhujših primerih ali tudi v primeru ko bi se človek le hotel pogovoriti o tem ko ne veš več kaj je prav in kaj ni. Sicer sprašujem glede mene, verjamem da ni nič proti nekaterim problemom ki jih imajo ljudje na forumu, ampak mene iz minuto v minuto žre dejstvo da sm se po večletni zvezi zaljubila v drugega fanta, tako da že nekaj časa sedim na dveh stolčkih, in to me ubija, ker bi rada obrnila nov list v novem življenju pa ne vem kako. A mi lahko pomaga tudi v takem primeru? rada bi da nekdo pobrska po moji duši, da mi odpre oči kaj je prav… ne vem če ni neumno ampak vseeno bom vesela kakega odgovora.

Psihoterapevta človek obišče takrat, ko si to želi. Ko potrebuje pogovor, razjasnitev situacije, boljše razumevanje samega sebe … Lahko najdete pomoč psihoterapevta, škodovati ne more. Seveda, če je dober, takšnega boste pa poiskali.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Pozdravljena

New Report

Close