Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Vprašala bi…

Vprašala bi…

BRAVO Doc…dobro ste ji povedali kam sodi kamen in posledično avtoričina pamet..Seveda bi o pojmu človeškega brezumja lahko še marsikaj povedali…Dobila je..odgovor,ki ga je pričakovala..Ah blondinke

Tole je bila pa vaja za vratne in trebušne mišice, sploh tm “ruska ruleta”, skor sem s stola dol padu 😀

Tegale doktorja sem sicer spoznal in je povsem u redu oseba, je pa res, da si je po mojem mnenju privoščil malce preveč sarkastičen odgovor. Ja večini se zdi vprašanje res neumno ,a jaz verjamem, da je oseba, ki je vprašala mislila resno.
Ko poznamo odgovore se zdimo sami sebi pametni, a poznamo stvari ki jih pač poznamo. Česar ne vemo pa pač ne vemo in smo na tistem področju povsem “bosi”. Pa se pojdite tisti “ki mislite da niste nič glupi” pogovarjat o fiziki s fizikom itd…. “tema”. Pa boste nasprotovali uh fizika je nekaj drugega, to pa je čisto življenska zadeva. In bom takoj potem vprašal, a res vsi veste kaj je to npr. izmenični tok (ki ga vsak dan uporabljate), kje so varovalke za izklop in kje se zaustavi dotok vode v vašem stanovanju v primeru izliva vode. Kje je najbljižnji gasilski aparat in kako se zamenja predrta guma?? itd…Pa če smo že pri zdravstvu, ko od vas bi znal zares učinkovito oživljati osebo, ki se je pred vami zgrudila ?? (Mehanik, električar in gasilec vam bi, če tega ne veste, lahko mirno rekli da ste glupi !?) Pa po mojem mneju vseeno niste!

Da pa pogledamo (če se že gremo) osnovno temo še iz druge plati: gospa bi lahko ob izlivu dobila “izstrelek” v usta in bi ta šel po naravni poti ven (izločanje z blatom za pojasnilo). Črni scenarji: Ej lahko pa bi ta kamen ob tem ko se je znašel v ustih, vdahnila (po-aspirirala), kamen bi šel potem v pljuča, sledila bi t.i. aspiracijska pljučnica, ki bi seveda vodila v sepso in gospa bi zaradi zapletov čez tri tedne v bolnišnici preminila !? Možno, ne verjamete!?

V zaključku še nasvet za gospo: srečen vaš mož, za katerega tako lepo skrbite, prosim to počnite še naprej in vama bo lepo v življenju.

LP A

New Report

Close