Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija vpr-izvid

vpr-izvid

Spoštovani! Zraven namreč pripenjam rezultate meritev in ne želim, da je “izvid” z podatki viden vsem na forumu, zato prosim za izbris. Gre se za otroka, 8l deklico, ki toži o slabosti in glavobolu vsakodnevno, zato je imela pregled pri okulistu. Ne gre mi iz glave, ker je medicinsko osebje komentiralo, da ima punca povišan očesni pritisk, medtem ko zdravnica tega ni omenila. Ko sem jo vprašala o meritvah, je rekla da so vredu. Ali so bile opravljene preiskave, ki so potrebne pri zvišanem očesnemu pritisku ter če je res vse vredu. Prosim še za vaše cenjeno mnenje.
Slike prilagam, prav tako končni izvid

Zahvaljujem se vam za vaš čas in mnenje. Hvala, lp
Zaskrbljena mama

Spoštovani,

v izvidu piše, da ima deklica 1 mesec glavobol in slabosti. Pri otrocih se najbolj bojimo, da bi take težave povzročal možganski tumor – sicer je malo verjetna, a je vseeno zato potrebno opraviti MRI glave. Na MRI jo lahko napoti pediater ali pediater – nevrolog.

Drugi možni vzroki so še migrena, okužba z Borrelio Burgdorferi, psihični stres,…

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

New Report

Close