Najdi forum

voznik kombija-tujina

iscem deo voznika kombija!posten deloven,24 ur na razpolago!
031-633-359

voznik kombija-tujina!tocnost,zanesljivost,postenost!

nebo vam zal!

Iščem delo voznika kombija,sem zanesljiv,resen.Voznik sem bil na tovornem vozilu,poznam to delo…. 040-722-453

Sem deloven,pošten,točen in sem vedno na razpolago.
Sem varen voznik in imam tudi nekaj izkušenj.
meil: [email protected] tel.št : 041-838-115
Lp

Iščem delo voznika kombija. Sem deloven, pošten in zanesljiv. Imam tudi leto dni izkušenj na tem področju. 040-597-207

Iščem delo voznika kombija sem zanesljiv resen. Lahko tudi razvoz kruha
041/824 711

Tudi moja zgodba ni nič kaj rožnata,sem oče dveh punčk z njuno mamo sem se razšel lansko leto,tako je ona hotela,sem namreč zbolel in postal invalid tretje kategorije in sem vse pustil njima ,uzel semo avto in računalnik,sedaj sem pa na zavodu in je situacija takšna da še sebe ne morem preživet ,kje pa da bi hčerama kaj nudil ali kam peljal,junija mam registracijo in jo ne morem izvest ,od hčera se čedalje bolj odaljujem ker jih še obiskat ne morem,za pomoč sem prosil na socialni ,pa je bil odgovor da presegam njihov cenzus, ki je 230 EURO,moji prihodki in odhodki so:
165,00 Najemnina (privatno) stanovanja garsonjera
137,84 Kredit
100,00 Za hčeri preživnina
64,65 Stroški stanovanja
20,00 Gsm
25,21 Dodatno ZD zavarovanje
12,75 RTV naročnina
525,45 Skupni strošek
487,30 Dobim od zavoda
Drugih prihodkov nimam
Kaj pa za mojo hrano ostane???
Pri 37 let delovne dobe in invalid 3 kategorije ne po svoji volji.
Plačat zgoraj navedeno pa moraš?
Zato bi rabil delo da si rešim problem in zaživim spodobno info na gsm:040835803. Lp pozdrav!

lep pozdrav zanima me za delo kje se to vozi in seveda ali je to za določen čas in koliko je plača

imam d.o.o. in kombija iscem delo kontakt 041 525 958

kdo brise oglase …kdor zeli voziz kombija naj se javi..se iscejo resni vozniki…noben naj se ne oglasa na oglase od alije tiric najvecji lopov u slo sigurno..pazite se ga

Sem Tomi Nežmah rojen 21.12.1993 na Ptuju, stanujoč Njiverce vas 23,Kidričevo. Obiskoval sem OŠ na Hajdini, nato sem obiskoval srednjo prometno šolo Maribor in uspešno končal maturo. Znam veliko v zvezi z prevozi blaga,tovora(skladiščenje, pakiranje,označevanje..). Med počitnicami sem delal v skladišču Modiana Ptuj(z ročnim viličarjem prevažal palete, sortiral, nalagal, razkladal,…), nato sem 2 meseca delal v Nemčiji( montaža sončnih celic) ter 4 mesece delal sončne elektrarne po Sloveniji. Pred kratkim sem delal 3 mesece v proizvodnji Cimos(rezanje,vrtanje,peskanje,nalaganje in razvoz komadov,..). Sedaj sem delal v Avstriji kot pomočnik električarja( vlečenje kablov, označevanje kablov,….) !! Delo mi ni težko !! Torej se mi ni težko naučiti novega dela!!
Sem delaven, urejen in čist. Imam izpit B kategorije.
Končal sem šolo in sem nezaposlen zato bi prosil, če je kakršnja koli možnost, da se bi zaposlil pri vas, saj bi mi delo prišlo zelo prav!!

V upanju, da boste mojo prošnjo pozitivno rešili vas lepo pozdravljam in se zahvaljujem.

Tomi Nežmah

Moj telefon
070493038

pozdravljen,nimam jaz podjetja,ampak poznam podjetje ,ki redno isce delavce..resne delavce..delovnik je zelo naporen,ampak koliko vozis toliko dobis…se enkrat vas opominjam alija tiric oglasuje da daje delo firma beta trans ali neki taksnega,on je meni dolzan velik denarja..izogibajte se tega lopova..dolzan je pa se menda pol slovenije..lp

Zdravo
Meni je tudi ta Alija Tiric ostal dolzan 2200€
Nategun da ni vecjega

hahaha

Prosim, če se mi lahko javite na mail.

Rad bi preveril vašo zgodbo.

hvala

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

hvala

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Meni je tudi ostal dolžan Alija tirić veliko denarja,v tožbi sem že 3 leta z njim nategun da ni večjega,samo stran od njega bolje je bit na zavodu kot delat tam.

voznik2015 če je še kakšno prosto mesto za voznika kombija me prosim kontaktiraj na [email protected]

hvala,lp

če morda še rabijo me prosim kontaktiraj na [email protected]

hvala

g: Primoz
Lahko vam dodam ime odvetnika pri njem boste dobili celo zgodovino o (alija Tirić) lep pozdrav…
primož[/quote]

New Report

Close