Najdi forum

Za hčer imamo ta voziček, tak kot smo ga dobili preko zavarovalnice. Rabili bi še “strehico” in pregrinjalo za dež, če ima kdo za prodat, ker vozička več ne uporablja- cene za nove stvari so kar visoke.

Dalijaaa,

upam, da se bo vam kdo oglasil, ki omenjenih stvari ne potrebuje več.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Spopročam samo toliko, če bo še kdo na istem:))
Sem kupila kar univerzalno “folijo” pregrinjalo za dež, za običajne športne vozičke in pride čisto ok tudi na našega, ter je predvsem zelo poceni.
Dobila sem tudi pregrinjalo za nogice.

Lp Dalijaaa

Živjo,

Jaz imam Hoggi in sem dokupila streho, zraven je že bilo plastično prekrivalo za dež….zanima pa me pokrivalo za nogice. prosim sporoči kje si ga kupila in ali je to zimska varianta.

Hvala

Lep pozdrav,

Tudi mi so na istem. Ravnokar smo prejeli Hoggi Bingo in bi radi dokupili še strehico in košaro, pa so cene res zasoljene.

Ste imele kaj sreče pri nakupu rabljenih stvari ali je to pri nas tako frišna stvar, da še nihče ne prodaja rebljenega.

Morda bo treba pobrskati po tujih spletnih straneh. V kolikor pa je kdo, ki bi nam to prodal, smo tudi mi za. Imamo pa zeleno sivo kombinacijo.

Lep dan z Vipavske doline
M.

Rabljenih stvari nisem dobila:(
Mi smo se znašli “po domače”. Imamo senčnik za “običajne”vozičke, prav tako pregrinjalo za dež in nogice, namesto košare pa mrežico. Imamo pa namen kupit še univerzalni senčnik, strehico Peppeny.

New Report

Close