Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Vonj po kovini, ki zapeče v nosu

Vonj po kovini, ki zapeče v nosu

Pozdravljeni,

sem moški, 35 let in zadnjih nekaj mesecev se po daljšem času, v manjšem prostoru, zavoham po kovini.
Vonj prihaja iz spodnjega predela, okrog zadnjice/spolnega organa, je močan in moteč, predvsem pa je neprijetno, saj me od tega vonja dejansko peče v nosu.
Najlažje ga opišem kot vonj po kovini, ki pa je žal ne znam specificirati. Je tako neprijeten, da grem večkrat pod tuš, a vonj se vrne.
Tuširam se torej redno, po tuširanju si s fenom še dodatno posušim spodnji predel, nosim čiste spodnjice, zamenjam večkrat dnevno.
Prav tako vonja ni bilo mogoče odpraviti z pomočjo otroškega puder, Excipial, različnimi dermatološkimi sredstvi za tuširanje.
Prehrano sem v tem času spremenil – izločil gluten in skoraj na minimum zmanjšal sladkor. Obiskujem tudi bioresonanco, saj iščem vse možne načine rešitev.
Je izredno neznosno, vpliva na mojo samozavest, na trenutke imam občutek, da tako več ne bo šlo naprej – predvsem v službi.
Pogrešam celostno obravnavo, ne samo dajanje krem – iskanje izvora od kod bi to lahko prišlo.
Vljudno vas prosim za mnenje, morda idejo na katerega zdravnika se obrnem (v kolikor dermatologija ni prava izbira).

Pozdrav!
dvomim, da je vzrok koža. Presnova, metabolizem, preiskave mikroelementov, ščitnice…. Vsekakor pa naj presodi ali so te vonjave res take še druga oseba.
Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

BOM JAZ POVOHALA

New Report

Close