vodnar
vodnaraj imam doma.kot partner mi ni vsec ker vecinoma sanjari,malo naredi,prijatelji mu pomenijo najvec,je zelo hladen.brez druzbe ne more.otroci in druzina mu niso na prvem mestu.je pa drugace zelo prijeten v druzbi,nezen,poln idej,zanimiv,nedolgocasen.pozr je ze prevaro in druge bedarije,dvomim pa da bi se vrnil nazaj,ce bo kdaj odsel…taksen je moj no…
oj!
veste, nas vodnarje gojijo in vzgajajo v majhnem ribniku na islandiji.
najlazje in najvec o njih izves, ce preberes navodila o uporabi.
zal so v njih maternem jeziku…
nerazvozljivo.
se pa od casa do casa pojavijo bitja, ki mislijo, da razumejo in znajo povedat o njih vse…
ja, hladni smo, pa vse pozremo v zivljenju, najraje pa ob polni luni grizljamo ljudi v prste na nogah, da se praskajo in jecijo v sanjah in jim vlazno sapo razpihujemo po celu, da se s cudnimi in tegobnimi mislimi v noci bude…
ojoj- lahko noc A
Razmišljaj o tvojem vodnarju kot konkretni resnični osebi! Opazuj njegova dejanja, reakcije, pogovarjaj se z njim. Predvsem pa mu povej, da je tebe strah, da bi se on vrnil k bivši. Ali bi to on res naredil, tega ti NIHČE od nas ne more reči, pa če ima stike z vodnarji ali pa ne. Komunicirati moraš z NJIM. Boš res bolj zaupljiva do njega, če ti jaz rečem, da poznam zvestega in prijetnega vodnarja? In ravno obratno, seveda.
Pogovarjaj se, bodi z njim v resničnosti – resnico boš dobila v njem in ne v časopisnih člankih o vodnarjih!
Če astrologija popolnoma drži,pa kljub temu ne more nihče vedeti za tvojo in tebi drago osebo.
Vsak od nas je kot prstni odtis.Ta pa veš,da skoraj nima enakega para na Zemlji.
So neki indici,pomemben je še ascendent,pa položaji drugih planetov……..
Sama imam vodnarja. Sem mnenja,da vodnar,ko je ven iz zveze se ne bi kar tako vračal nazaj.Prej bi si našel drugo popestritev,če bi imel ta namen,kot pa se vračati nazaj,sploh pa,če ga je ona zapustila.
Mislim,da se ne da z njimi kar tako pometati in manipulirati.
Drugače pa je življenje z njimi kot na vrtiljaku.Zmeraj se nekaj dogaja in nikoli niso dolgočasni.Ja prijatelji jim veliko pomenijo,pa otroci jih imajo zelo radi.Mojega vodnarja že.Z njimi uganja vragolije.Ko gre pa za res,pa ni debate.
Za njih sem prebrala nekje,da je med njimi zelo veliko število genijev in norcev.
Zdaj pa tako vemo,da potem med njimi ne more biti velikega odstopanja.Tako bi rekel človek.
Včasih delujejo na okolico malo čudaško,ker se ne podrejajo nekim nenapisanim normam.So posebneži na svoj način.
Ne razumem kako so lahko ljudje v današnjih časih tako naivni. Ozirati se v zvezde, astrologijo, numerologijo, vraže…zakaj? Vsak človek je kljub vsemu značajsko, fizično, čustveno enkratno bitje. Ura, dan in leto rojstva naj nam bi krojilo življensko usodo? Dajte no, lepo vas prosim, kako naivno in primitivno.
Svetujem osebi, ki je vprašala kakšni so vodnarji, da si za partnerja raje pišče osebo, ki jo čustveno in psihofizično osrečuje. Mogoče bi morala najti leva, raka, škorpijona ali pa bika in ovna…Miljon kombinacij, naklučij in značajev. Zapletenost je nerešljiva. Lahko odide tudi k vedeževalki, ki ji bo definitivno razkrila resnico…
Vsi, ki vrjamete v zvezde, usodo in preroke: Boljše bi bilo in bolj modro, da bi vrjeli vase in svoje sposobnosti. V biti ste labilna, nesigurna bitja. Manjka vam razum in pogum.
Tako je moje osebno mnenje. V življenju mi nikoli niso pomagale zveze in horoskopi. Lažni so. Zavajo ljudi v svet, ki ne obstoji.
Mojca,se strinjam s tabo.
Metka-astrologija,numerologija in še kakšna znanost,ki jo drugi primerjajo s copernijo,ni kar tako od včeraj.
Se zavedaš koliko je tukaj matematike in drugega znanja.
Se strinjam s tabo,da so prisotne še druge lastnosti,te pa nimajo takozanemarljive vloge,kot misliš ti.
Za primer ti povem,da poznam veliko levov obeh spolov,ki vsi na nek način kažejo na svoj JAZ (obnašanje,govorjenje…).Pa ne da so slabi,to imajo v sebi,že od takrat ko se rodijo.
Pa škorpijoni.Dajte se jim zelo zameriti.Vse bodo vam vrnili z obrestmi.
Imaš prav Kiara, absolutno. Jaz sem po znamenju tehtnica in moj planet je Venera. Ne vem, če bi lahko zavedno bilokomu naredila kaj hudega. Sej pravim, nisem iz tega planeta in tudi nisem za na ta planet. Žalost drugih žalosti tudi mene, nesreče drugih me bolijo, želela bi si živeti v svetu harmonije, miru, umetnosti in lepote. Kaj čem, ne morem, ker svet je tak že tisoč let…
Veliko berem take literature, pa žal se nisem srečala človeka, ki bi absolutno imel vse značilnosti enega znamenja. To je tako kot z značaji ljudi: ni popolnih kolerikov, melanholikov…so samo mešanice vsega. Zamotano a ni?
Da,Metka zamotano in bolj ko je zamotano bolj bi radi prišli do bistva in odmotali.
Astrologijo imajo nekateri v posmeh.Poznam pa iz otroških let eno dobro poklicno astrologinjo,ki je in še gara in nadgrajuje svoje znanje in to doma in v tujini.Diploma v angleščini in to v Angliji.So priprave in strokovno delo.Ni mutenja.
Če znaš pogledati rojstno karto,je kot,da bi se pred nekom slekel.Te prečita in ni dvomov.Pa ne zato,ker bi človek hotel verjeti.
Astrologi že vedo kaj je ključnega pomena v karti in kaj ti to prinaša.
Ljudje in njihov karakter po zodiaku – 4. del
Zadnja skupina, ki jo bom v tem delu opisala, je zračna. Sem spadajo: vodnar, dvojček in tehtnica. Za ta zodiak je značilna dobra komunikacija. Hitro reagirajo na dano situacijo, saj so zelo prilagodljivi. Žal pa jih velikokrat pesti tudi cinizem in pesimizem, kar je še posebej značilno za tehtnice, ker se ne morejo kar tako odločiti.
V čustvenih zvezah velja zračno znamenje dejansko za nestabilnega partnerja, saj ljubezen pogostokrat jemlje preveč površinsko.
Vodnar
Vodnar je zanimivo znamenje. Ponazarja veliko moč v duhovni sferi, čeprav so to ljudje, ki dajejo veliko na tople prijateljske odnose. So pa to tudi ljudje, ki znajo hitro misliti naprej, zato jih je težko dohajati. Ljubijo svobodo, se ne pustijo omejevati
MOŠKI, rojen v vodnarju je moški, ki je sposoben veliko sprememb v kratkem času.
* Je nikoli prebrana knjiga, poln nasprotij in pozitivnosti. Za vas je pripravljen narediti vse, po drugi strani pa je lahko tako hladen in preračunljiv kot le malokatero znamenje.
Je vedno prijazen, ne mara samote, zato je vedno obkrožen z vsemi mogočimi ljudmi. V globinske pogovore se z njim ne splača predolgo spuščati, saj pokaže veliko trmo, ki ne vodi nikamor. Velikokrat je namreč prepričan v svoj prav in ne da ljudem dihati, predvsem če se zaveda, da je na pravi poti.
Vodnar ne prenese neumnosti. Zanj je inteligentnost pomembna vrlina in kot tak zna razpravljati v nedogled. Je pa tudi delaven in ustvarjalen. *Žensko zna osvojiti s šarmom, vendar se nikoli ne pusti docela ujeti. Predvsem takrat ko ženska misli: »Zdaj pa si moj!« ji hitro pokaže, kako zelo zna biti izmuzljiv.
* Vodnarji znajo biti pravi avanturisti. Letajo iz cveta na cvet in okušajo sladkosti ženskega telesa. In le vztrajnost ter ljubezen ženske, ki si ga je zapičila v glavo, ga lahko ulovi, a ukrotiti ga ne more nikoli. Predvsem glede njegove svobode, ki jo ceni veliko bolj kot kakršno koli materialno stvar.
*Ko se enkrat poročijo, je zakon vedno v prijateljstvu.
*Le malo vodnarjev je zmožnih globinskih čustev, tudi do lastnih otrok. Večno so zamišljeni, četudi sedijo zraven vas, je tako, kot da jih ni. V glavi že premlevajo stvari, povezane z delom, ipd., samo o čustvih ne.
* Zanje je zakon kot prijateljska baza in to je tudi vse. In ko se bodo imeli čas posvetiti vam in otrokom, se bodo, prej pa gotovo ne, ker je zanje družina drugotnega pomena. Zato tudi zelo pozno ugotovijo, kaj so zamudili. Šele v poznih letih popravijo krivico, vendar zelo težko povedo, da so vam jo naredili. Verjetno bi si dali prej vrtati luknjo v koleno, kot pa priznali svoje napake.
Vodnarji znajo biti zelo uspešni, ali pa zadolženi do vratu in še čez. Zato je nujno, da si partnerka najde primerno službo, da ga bo vzdrževala. On pa bo občasno poskrbel za kakšen večji nakup, da se ji bo odkupil. Ne pozabijo pa ničesar. Mirno vam bo serviral vaše napake, četudi izpred 10-ih let. In zna izčrpati vaše potrpljenje. Njegove misli so osredotočene predvsem na delo, družina pa je na vaših ramenih.
V mladih letih vas zna pritegniti z naravnim pogledom na spolnost, kasneje pa ga zanima le še občasno. Oz. nekaj mora biti v vas, da ga sploh pritegnete. In če ste skrivnostni, se bo zelo potrudil, da vas odkrije, kajti skrivnosti ga spravljajo v jezo, pa tudi v slo za odkrivanje le tega. In potem si to razlaga z vso matematično logiko, ki jo ima v sebi kar precej. Kljub temu pa vas bo presenetil in se spomnil na obletnico poroke z lepim darilom.
Zna biti nežen in pohleven, vendar samo navidez.
(LEPA.SI- kotiček življenja.arhiv)
Draga vrtnica11
Moja izkušnja – vodnar je zelo prilagodljiv in pripravljen
marsikaj požreti samo ,če bo imel od tega korist.
Kakršnokoli – materialno, čustveno, sexsualno
zato je pripravljen iti tudi preko trupel.
Živel pa bo z žensko ki bo hotela živeti z njim, s takim kot je(beri*text)
ker on se spremenil ne bo!
Zna pa zelo dobro igrati
Odšel bo tja kjer bo trenutno videl večjo korist
zelo egiostično ne a žal resnično
Upam da je tvoj drugačen in da sta prišla skupaj ko je z bivšo zaključil in razčistil tudi pri sebi,ne pa skočil iz njenega v tvoj objem
LP 1pikica
Doba,saj moreš vedeti,da te ne poznam in tisto,kar sem napisala nekako velja za Škorpijone na splošno.
Ste topli,prijazni,če je treba tudi tihi,ampak do kdaj?
Ko se nabere pa v luft.Mogoče nisi toliko tipična predstavnica Škorpijonov.Tudi jaz spadam med vodna znamenja,sicer ne sem in vem,da gre pri vodnih znakih za močna čustva.Ta pa so lahko preveč intenzivna.
Pa ja, saj ne jemljem tako resno teh komentarjev tu gor – ni panike.
Nekateri jih pač pišejo, ker morda v tem čutijo zadovoljstvo, da NEKOMU pa le povedo svoje mnenje.
Mnogi berejo vse mogoče horoskope in astrološke knjige in v bistvu se potem poistovetijo z lastnostmi svojih znamenj. Nekatere so dobre, pozitivne, druge so bolj slabe – a svet mora biti pisan, da se v njem počutimo svobodne in vsak najde sorodno dušo in nekaj zase.
Zato pa še ne mislim, da so v biti to labilna, nesigurna bitja, ki jim manjka razum in pogum.
Kiara, brez protesta, ampak danes se mi piše :-)))
Vrtnica11!
človek najbolj trpi,ko si ni na jasnem kako naprej.Skoraj zmeraj je nujno potrebno,da se človek ustavi,premisli in se pošteno do sebe in posledično do vpletenih odloči kaj hoče za naprej.
Za vodnarja je možno,da jo popiha in misli,da je stvar rešena vsaj za njega.Ti pa si boš tako prišla na jasno kaj ti s tem odmikom sporoča.
Če pa rabi čas,je pa isto,kot nekdo,ki se je fizično poškodoval in tudi rabi čas,da se mu rana zaceli.S priganjanjem ne dosežeš nič.
Pusti času čas in to bo še najboljše,pa da vidiš,če bo iz te moke kaj kruha.