Najdi forum

vodna postelja

BOK!

Jaz imam namen kupiti vodno posteljo, pa me zanima kdo od vas jo ima, kakšne izkušnje imate z njo, kje ste jo nabavili, skratka vse. Ko sem iskala podjetja, ki le-te prodajajo sem našla le dve, LECTUS -ta mi je poznana, pa AQUADIRECT – slednja mi je ne poznana. Ali jo od vas kaj pozna, ima namreč precej nižje cene od Lectus-a, pa mi je tole malo bolj sumljivo kot ne.

Hvala za vaš čas in pomoč.

Čau, Poli

Ku-Kuc?!

Kaj noben nč ne ve o vodni postelji?

Jest sam to vem, da je full draga, in da jo tudi zaradi tega le redkokdo ima … sicer pa tko je … men tisto pozibavanje ravno nebi ustrezalo …morda včasih, za sprostitev, da bi pa tam pol življenja prespal pa ne … 🙂

lp

Vodno posteljo mam že eno leto in je super.
Naj ti povem, da je bil pobudnik za nakup vodne postelje moj fant, jaz sem bla pa ful proti: da na vodi že ne bom spala, da je to čist mim, da sigurno ni zdrav… bla, bla, v glavnem ful sva se kregala glede tega, pol sem jo šla probat v Lectus pa mi ni blo kul, ko sem se tam gor ulegla, poleg vsega se mi je zdela tud kar draga.
Fant pa je vztrajal, da mora bit postelja kvalitetna in v kvaliteto vodne postelje je bil že itak prepričan, ker jo ima kar nekaj njegovih frendov in vsi so navdušeni.
Pol sva začela iskat druge variante (latex…) in ugotovila, da vse “oponašajo” lastnosti vodne postelje (prilagodljivost telesu, pravilna podpora hrbtenici…), pa še dražje je vse skupaj!
In tko sva pol kar vodno posteljo kupila pri Lectusu in od prvega dneva mi ni čisto nič žal, ker ful dobr spim, sploh ni nobenga zibanja, je udobna, super za seks, pa še bi lahk naštevala, sam si raje kar preber na domači strani od Lectusa: http://www.lectus.si
Aja, pa še to! Če jo že kupiš pri Lectusu, si lahko (mislim da v 30 dneh od nakupa) premisliš, če ti res ne potegne in jo vrneš, oni pa tebi denar.

lp

vodna postla je najbolš.
sam jo mam že skoraj 2 let in to je najbolš postla za spat. sicer nihče ne verjame in vsak pomisli na guganje in ne vem kake valove, ki naj i jih povzročala. ampak sploh ni res. na njej se spi najbolše. res da je draga, ampak jo je vredno imeti.

draga draga
dejte cene mooooooo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close